[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#73

1001 回覆
10 Like 2 Dislike

early buy early enjoy
你哋買埋我嗰份
Vg27q1a?
世上竟有這樣弱智的model

ASUS PG32UQX 有HDR1400但冇hdmi 2.1
ASUS PG32UQ 得HDR600 但有2個hdmi 2.1

UQX睇落似top model但唔齊I/O, 即係HDR 1400同hdmi 2.1不可兼得,係咪留返嚟出下個model補返
gsync 晶片組問題
要屌就屌n記
即係g sync 晶片未update食唔到hdmi 2.1?
都好明顯啦
3070 display card 打機用咩mon推介?
32"
3k budget的話
想問 vg289q or pa279cv 好d ?
用來睇片睇波為主。會玩game..但少玩3A大作。。
🤨內置喇叭。會唔會好似vg289q 咁。。偏細聲?
vg289Q 最平3099
Pa279cv 4千到尾喎,你out budget la
搵到舖頭 Pa279cv 4賣3000有找啦....
NO LA..你睇番前幾頁..有講...實體店來..有3年原廠保養..
差唔多
睇實機邊部順眼就邊部
諗緊一個34吋 定 兩個27吋
U2720Q
保養去到2024年4月(可以免費換panel)
零光零死
有意留tg thanks
琴日買左,開心使用中,可以用消費卷比錢
3千樓下打code工作用,4k邊有無介紹?
水貨都得,最緊要睇得舒服
暫時睇到s2721qs同pa279cv,dell果隻rtings評分幾好,但係就無pa279cv比較,有無巴絲用過?或者其他 thanks
34細過兩隻27好多喎
s2721qs主要問題係無行
而家買XG27UQ 會唔會好笨柒 等唔切acer x27s

All in or nothing
直升機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞