[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#73

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
巴打邊度訂話11月
黃金compumark
睇下有無巴打問多次confirm下
4k oled or mini led係咪最少都10k 起跳
之前見到有講x27s 好似幾吸引但下年先有
YES
想入隻可以打直既21.5吋mon來做文書野
上網check 左隻 Dell P2222H Price.com 做緊 $1,480
係咪已經係最好既選擇
giga FV43U
證明你少追post
呢款冇mini led
asus唔算多
gigabyte案例仲多
追連登post
VG289Q好多人買 但中死點機率唔算高
呢個問題應該放#1 每個post 都有
請問 VG289Q win10 洗唔洗裝驅動程式?
買返嚟接HDMI 就用到, 但玩Diablo2 個畫面(4K) 刷新速度有時要成1,2秒先完成,
用緊 1050ti 係咪張卡弱 唔夠推?
1050ti玩4k
想問純打fps game
Alienware 25 AW2521H Gaming Monitor
1920x1080 G-SYNC 360Hz
值唔值得買?
我嗰張好似仲mini版
1050ti玩4k都得
咁內顯都得啦
咁我繼續用張卡會唔會爆炸㗎?
問左 same
不過今個月出面好似都冇貨返過?
個舊mon頂唔順買左LG 27UP850等緊送貨, 希望隻MON OK
用緊27 4K IPS
真係想換34 ultrawide 做野用
又冇咩錢
g34wqc? 定有冇更好選擇
用緊3080
想問下我想買個mon駁switch打機
需求有hidi/usb-c/內置喇叭
24-27吋 / 牌子要dell / 2k moon up
有無邊個型號好推介
Budget $3000左右
求救,岩岩到左隻xg27aq,但係setting到brightness同埋contrast都係黑左調唔到,到底係咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞