連登巴膠怒屌濕滑司機吐露港十一連炒暨恥笑96R免費日西貢淪陷專區

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
72X九龍區路線半條同271重疊,只做旺角範圍太細,去到大角咀就嫌塞亞皆老街太耐
大埔得條72去SSP,仲要經沙田
我嘅訴求係有位坐
幾時到巴膠俾人打
72x依家連下繁客量都差唔少 旺角道頂多都係3-40人上車幾年前下繁頂閘風光已經不再
大埔區拉上富蝶又太長 兜成半粒鐘先吐公趕走客
九龍段行窩打老道直入旺角已經最快 但亞皆老街塞車塞到好趕客最慘係淨做旺角同奧運大角咀客源太細 仲要有271食左半個旺角 油佐尖 72x客源更少
建議一係就跟埋87d 281a做少少太子 搵新客源 依家72x客量差到減班減到全日12-15都唔過分
其實改跟81行,大埔道上獅隧要唔要仲快
88x 大老山去油塘12-15分
其他大隧車呢個時間都到牛頭角
朋友放假回報
痴撚線 依個時間鳩巴40x開20分班去葵涌 抵你間閪公司倒客去0066
下繁客量算好啲 仲叫坐滿人
日中非繁雙向差到嚇親人 以前夜後返大埔叫糊位依家直頭大跌客
104 20/1又點計
其實都好
可以做埋深水埗黃金
遲下東鐵過海可能會好返啲
凡係無突發意外唔跟時間表開齊車嘅線都係鳩做,開齊班次係巴士公司最基本要求

鳩巴打手,吠吓你哋主人 問下點解咁多線又開唔齊班次
今朝去做運動個時聽到隔離一gp 唔識既人傾計
話依家唔洗坐(轉)40x 入馬鞍山
寧願0066
都幾難 班客走左無誘因要搭返72x

旺角近廣華 要搭巴士就首選271
雅蘭星際果邊,回程直接0066見 旺角站上車 35分左右返到大埔墟站 駁程K巴都唔差過72x 仲唔洗行到出汗先上車
40E幾時找數
行唔到70響公路咪好慢
長年都係咁嘅撚客級服務,有屯鹿線後 班客仲點會死等40x
V6X 甚少上到70
其實做埋太子 深水埗邊皮 大埔道再龍翔過獅隧又無話唔得 不過怕會進一步趕走旺角客
回程唔停旺角道 紅小多謝你
停完旺角道兜返出太子道 紅小都多謝你

去程旺角可以諗下嘅
順便推多幾個上 271
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞