連登巴膠怒屌濕滑司機吐露港十一連炒暨恥笑96R免費日西貢淪陷專區

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
有一排成日收工尖東上安蔭落,下繁司機出盡力sip位做到68mins咁上下,個期行綠蛋多

不過佢hea做極啲客都係唔會走,始終都係要幫襯佢D M線上山
所以11點殺車 仲要客量無咩大跌最多咪繁時20非繁25-30
43X跌客本身唔係問題,佢本身都多客路

但唔知狗巴會唔會見賺少左小小就鳩痕走去減班
下繁中環金鐘搭2仔時間同722差唔多,放工最鐘意搭2仔抖番大半個鐘返太古
開721 類似720A延去杏花邨
願者上釣
720/722全日飛金星
如果話722入金星嘥時間,反而入灣北無定向大塞車仲更加趕客
80x下繁呢排好密車仲要班班係德福都坐滿咁制
呢架繁時都坐唔滿就算啦
呢排客量好左好多
灣北全世界都入
而且之後會展站開埋可能都有堆轉乘客
43x下繁返沙田客量已經係城隧線最平庸果條,極小頂閘 好彩今次跌客幅度無40x咁甘 而且下繁反方向石門放工客仲keep到哂

40x 就係鳩巴攞嚟賤 一有替代品 班客受夠氣即時走人

尖沙咀三寶,真係唔希望減班 一減班就再趕客係惡性循環
未開屯馬之前下繁都長期頂閘架
好幾次試過創紀啱啱坐滿 定富要企
九巴想北葵搭落長沙灣轉鐵
銅鑼灣宜家家居及671巴士線需強檢https://lih.kg/2717230
東區等返99安全啲
如果去程,我唔介意車錢會選擇荔枝角跳車轉0066
回程係荔枝角轉巴士就出名大伏 都係落葵芳駁M車算
通得會展站班人就一程過鐵到喇
邊個會咁神心同你上返地面轉巴士
到唔到上環都好 交廣嗰度屈一下已經夠地獄 繁時塞到Pk
真係情願佢好似307咁行好過
灣北嗰段又係搞好耐

其實2仔當鐵死嘅話 中環-天后好好用 只不過班次太疏
有時由西隧車轉啱啱走車嘅話 可以即刻由熙信跑番入金星

99就算啦

99而家疏到咁又塞香隧真係算鳩數
學回你個巴打話齋 班人唔會上地面啦
同埋要轉車嘅應該紅隊會轉
車費平一截
不過速度應該會展轉會快啲
聲粗係勁到佢係我隔離起步既話,成個人+塊地都可以震
前無古車後無來者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞