連登巴膠怒屌濕滑司機吐露港十一連炒暨恥笑96R免費日西貢淪陷專區

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
車程短,一定九龍塘
同埋東鐵仲有12卡車,九龍塘無滯後
開齊車唔介意收特快價,但而家紅公司咁撚樣做就算把

成日紅隧口都要留後
荃葵返工人口係上升中,近年係多左公司搬去荃葵

不過鳩巴城隧線服務差 先至令到4字頭全線跌客
40X 根本有好多問題
1. 馬鞍山+沙田區內行車時間都40分鐘 我都唔知佢係區外線定區內線
2. 葵芳又唔到, 荃灣又唔到, 先搞到咁多人城隧落車轉車
其實40X 最好就係去葵芳, 可惜搵唔到有一個總站安置到佢
横龍街 楊屋道 眾安街
係呢三站等49x, 有邊個未受過鳩巴氣
lm 96r等幾架都上唔到
講白啲,不如話厹想36M直接收$8.6?
最好連71B都收$8一單tim,做生意邊有得贏哂

短線嘅意義就係做短途生意,收短途價但求快快趣做完一單就回車開第二轉密住做

下下用長途車做短途生意,睇落係收多咗一倍錢,但實際上都要用超過一倍時間回車
仲有長期因為短途客頂閘而上唔到車嘅長途客,倒咗就執唔返
九巴心諗 做咩依條線唔係我地獨營架... 係既就晨早收左12.7啦
1/3已經你最好上客量
正常拉云計得15-20%,根本葵涌客唔buy呢套行法

240x葵涌段已經好啲,272p下繁回程先得人驚
如果星期日出男人
又咁講,當年真係49p全日兼且行云全個島 非繁想開幾多分班
青衣非繁根本唔夠客直出 搭個荃灣又趕走頭段客

下繁眾安街上城隧都係靠43x最穩陣,48x大量做梨木樹客一樣可以留後
U廠特見?
荃葵返工人口係多咗好多
冇錯,城隧無疑係比以前塞車,但如果仍然開密車,減少等車時間係可以補償下塞車時間,不過厹大大個城隧(傳統客倉)唔加車不特止仲要收車,等車又耐咗,車又塞耐咗,兩樣加埋班客咪

成日貪多幾毫,又想一雞兩味,開埋240X呢類廢線,結果大家有眼睇
40x 屌都費事,班客大量倒走去0066已成定局

死因得幾點 班次服務閪 走線特慢 兩大核心區又唔到
249X非繁假日班次已經有辦睇非繁淨做青衣會點
城隧線呢啲金蛋 鳩巴都可以做到跌客 俾個叻佢
開左屯鹿線後 9U就唔好咁厚面皮話跌幾多客啦 跌客凡事總有原因 內部檢討下俾啲咩服務班客仔先
要影男人入黎大興邨咪得,任影
272P太大貪
朝早開車兜半個鐘先到白石角,
塞埋埔公,停埋碧海藍天
咪玩,拆左49X,青衣人咪日日都要忍受41M
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞