連登巴膠怒屌濕滑司機吐露港十一連炒暨恥笑96R免費日西貢淪陷專區

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
趕哂客落車,再轉路線號碼
再上客收錢
可以入停車場調頭
49X嘅長途客都係趕去249X姐
屎水應該就唔太想2仔死

有私下加班
厹:吹呀係冇線出市區架啦,東北葵坐m線啦鹹魚
應該開多班8點
而家搭半就到工業村
35X同36X冇大做
冧巴靚
5B都有私下加班,莫非好想做?
要全日個條應係36X,衰在貴唔過35X,兼32/36B未2合一
想講個unpopular opinion
有冇人覺得九巴仔都幾cute
同埋呢間公司已經變咗主打PR marketing
32 36B二合一就算行翻荔枝角道去都唔見得會冇客,真係百思不得其解
做商場優惠同零售物流 ok,噉先生存到
覺得應搵動物,整條龍配九龍有香港特色多啲(又有車龍同人龍畀你抽),八達通又唔整八爪魚吉祥物
不了
見到條龍就諗起Brand Hong Kong
新世界覺得公共交通冇利用價值,幫唔到商場宣傳先賣
SHK就唔同
當然唔係一條蟲噉樣,淨係擬人化個原型
仲有新界村個啲住慣市區真係會唔慣
之後62X全日 有用呀
佢哋唔係冇客,只係潛左客源應該更多,由慈雲山至鳳鑽苑,同埋先達都成日見到有客被紅頂兜走咗,當然,厹願唔願意加車去照顧呢班客就係另一個話題

至於下繁由橫頭磡加加班車我當然舉腳贊成,最好再加以宣傳tim

無錯, 最緊要係條線唔好太長
村屋都有差別 我去幾個村屋朋友為例
林村: van仔 巴士 班次尚算似樣,10分鐘出到太和 食行尚算方便 方便過大窩西兩邊好多
汀角路沿線: 靠弱智綠van 巴士,係上繁開左直車去荃葵東九先好啲 非繁假日直頭無車唔掂

反而太和錦石富亨果邊近市區村屋 近年好受歡迎
4字頭城隧線跌走嘅長途客 貴價短途客cover到長途客流失嘅損失先算

依家跌客咪大大巴刮落鳩巴塊面,城隧線鳩做 班客唔係老馮要幫襯你
73x呢啲閪服務真心保鐵好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞