連登巴膠怒屌濕滑司機吐露港十一連炒暨恥笑96R免費日西貢淪陷專區

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
二世祖直接同城巴租車好撚過啦
諗住7架MAN加冠忠就想清到客
乘搭陽光巴士可在堅拿道西轉乘936往荃灣西約, 最高可節省6元
轉265M有冇再坐中E6M
我要屯中直落屯赤
其實629回程就唔好兜正門啦
唔通會有人等呢部唔知幾時黎既巴士而唔搭mtr?
個人比較鐘意B9風扇聲
回程兜係搏有水魚唔上接駁車走去上629係正門落車轉鐵
E6X咪算係咁,比架水塘要你企咪仲慘
都停咗黃竹坑站啦
冇嫁 佢地永遠都係吵過左咁多年 坐車個習慣唔同左 只係坑口冇直出車 所以你講幾多野都證明唔到冇人坐

佢地一箱情願開左直出就證明到好多客會坐
但事實係成個將軍澳山下 就算直出都唔係特別好都未計坑口地鐵站應該係全港地鐵站位數一數二靚
其實你一行入其中一個商場 基本上已經引緊你落去0066 同埋寶琳出去係搭多一個站
同埋坑口係咪小人住過寶琳? 呢個可能都關事
你已經講左問題所在,佢成個區規劃都係坑口站做中心咁起樓,你係咪想成個站拆左佢令巴士有得做?

坐多一個站問題,呢個兩睇
寶琳<>坑口0066車程係3分鐘,係咪真係咁決定性我有懷疑,咁講的話一樣可以話寶琳總站一定有位

人口比例,無錯坑口:寶琳4:6,但好明顯巴士客量唔係
就拎98D早繁特做fair comparison
坑口+康城特15分一班、寶琳班次12分一班,比例上接近4:6
但寶琳班次頂閘、坑口特直梯都仲有空位,好明顯唔係4:6啦
你計漏咗寶林其實仲有三班98P
所以寶林車係坑口車兩倍

早嗰啲98P落山嗰陣
隨時已經多人過坑口車

我係計漏左98P
咁代表坑口客量更核突
屎水以64XX雙輪椅配行李架反擊
成日見呢堆車行930/X
本來嘅蓮塘車走去行本地線
幾架姨五舊入咗搏打館做X車同A21/29
降級服服最劣
今晚X36幾多痕妓呢?
同卡佬數量差唔多
痕妓:聽朝要返學,坐完X36咁夜返屋企俾人鬧
都幾肯定同你講 車價一定貴到傻
坡佬電動巴 富豪個quote係支那車嘅1.6倍
除非環保署又資助啦
依家事後睇返 如果屯馬線當初冇剪短鋼筋/月台沉降果堆新聞 乖乖地早多幾年開 咁咪幾好 我搭咁多次屯馬線 真係由朝多人到黑
其實坐落好推無想像中咁廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞