連登巴膠怒屌濕滑司機吐露港十一連炒暨恥笑96R免費日西貢淪陷專區

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
如果唔經行開嘅埔中廣福道變經白石角
分分鐘真係唔差得遠
皇后山嗰堆唔會肯啦
時間可能差唔得遠,但客量
呃期+cap水
香港工程
觀塘道上同仁街個路口封埋之後,連限制入觀塘道迴旋處車流嘅燈都無埋
觀塘老母再進化
青沙
唔係去東九咩
入太和轉個圈做轉乘
20/22/22M/608/797/A22/A29
俾哂你又點話
72 用車小 班次疏 貴客流水客又有
72x 剛好全部相返 點會好做
非繁唔做大中廣褔道,客量好極有限
建議72X放棄亞皆老街、窩打老道,改經龍翔道、大埔道出彌敦道直去旺角,比大埔多個選擇去深水埗
原來早兩日有篇咁嘅鱔稿,睇下過幾日96R推介去邊

路線108 BUSCATION一日遊推介:
第一站:啟業運動場
位於啟業邨多層停車場的頂層,設計充滿本土風味,是香港首個屋邨球場獲國際大獎。
前往方法:在啟業巴士總站步行前往約2分鐘
第二站:九龍城石屋家園
以懷舊冰室為主題,並以社會企業形式運作。
地址:九龍城聯合道133號
前往方法:於富豪東方酒店站下車,步行前往約8分鐘
第三站:牛棚藝術村
提供以文化和藝術為主題的公共休憩空間。
地址:土瓜灣馬頭角道63號
前往方法:於馬頭角道站下車,步行前往約5分鐘
第四站:丹麥餅店
開業50年,以炸雞脾、漢堡包等聞名,客人絡繹不絕。
地址:銅鑼灣禮頓道106號禮信大廈地下
前往方法:於邊寧頓街站下車,步行前往約2分鐘
第五站:紅香爐峰
港島區拍攝日落及夜景的一大熱點。
前往方法:寶馬山巴士總站下車後,步行前往約20-30分鐘
我一定唔撚肯架啦
石屋家園會唔會夾硬咗啲
仲有快都要行10分鐘啦
搭緊 VC3044
報站/ 報站電視全壞
九巴科技最劣
廣告反而識播, 屌佢老母
呢幾年都有d 以前厹睇唔起嘅線都好似無再咁頹

平日嘅299x
78K
79K
睇怕難啲
始終經偉業街天橋落啟祥道嘅車都係九龍灣居多,「新」橋未必分流到好多車(呢兩日喺舊機場等巴士見到上「新」嘅車都係小貓一兩架),同埋觀塘道啟業個鉸剪位都係解決唔到

係睇下5D/24/108同22系會唔會轉行新橋(出入隧道個蝴蝶結真係幾難頂
個人覺得去Mikiki行多條有蓋天橋都可接受,而去啟德/麗晶亦會快咗,不過就犧牲咗景泰街個站
之前嗰次講過雙向路口唔得,佈局已經預畀最終物華街反轉單向西行。
唔撚屌柒九巴都唔得嘅
收工時間978出E6M玩嘢呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞