連登巴膠怒屌濕滑司機吐露港十一連炒暨恥笑96R免費日西貢淪陷專區

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
想請教46x 依家下繁大圍客量分佈係點?

如果唔近鐵嘅位都跌客 鳩巴好好反醒自己嘅服務
43X拎黎做逆向通勤好過
唔知
十年無搭過46x
荃灣沙巿個base大,觀感上唔錯

但唔排除之後會再過車落249X嗰度,第一城就冇計,冇理由飛走沙巿直出城隧
但想請教吓搭鐵嘅小秘笈

我當 由荔景出發, 應該搭去太子再去鑽石山轉屯鹿, 定應該美孚轉車經尖東紅磡返沙田?
唔減班咪收車 鳩巴最叻呢啲招數

側聞近日40x部份時間 表列10就開12 15就開20
請出邨口搭43X
40X執左去,無咁嬲
有功夫收車,我就唔信冇能力開多幾班43P回血
尾站客都跌先大鑊 特別49x
横龍街楊屋道街市下繁兩大客倉位,有邊個客未受過鳩巴氣

鳩巴唔想做唔緊要 班客直接去哂西站見
我公司啲同事全部經美孚轉車
我早排一星期兩日收工喺橫窩仔等49x
都多人喎
我仲成日 FF 荃新天地爆車飛眾安街
咁沙巿客又真係重要過第一城客好多ge
千色班客爽啊有得上車
38B雙向
以前楊屋道上到頂閘 眾安街飛站係每日發生
依家我幾肯定係無可能嘅事
反正條路無定向塞,放幾多車落去都無意義
柴小一定好想響南區copy呢個mode, 但俾中記一邨一線養大左胃口
南區呢個case你可以話養大胃口,但以道路網上唔一邨一線係好兜,一開鐵一樣會即時死亡
同埋歷史原因又有唔同,果時的確佢地一邨一線係有本事養得起
(而家最頹係72A/75,咁係因為黃竹坑邨拆哂)
淨係睇條240X就知,根本有半車(甚至可能多過)都唔係葵涌客
你問我葵涌冇客返沙田咩?肯定唔係,以往46X同47X條龍都唔差
你做荔枝角生意唔係問題,不過唔該分開做,成日諗縮數想一雞兩味,咪跌哂班葵涌客
根本九龍塘M線歷史任務已經完成,邊間做都會死
連世界花園條小巴出九龍塘都縮剩早繁

未可以返學校上堂果時,早繁281M停完隆亨客量一隻手數得哂
而家可以返學校上堂,同一時間班次停完隆亨客量係一部16座小巴載得哂
49x 有期下繁肯整横龍街起載車,班客咪無乜投訴

依家49x慶幸係荃灣沙市客保得到 上繁沙市果班0066水埔轉車客亦保得住9成 轉車客就跌走唔小
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞