連登巴膠怒屌濕滑司機吐露港十一連炒暨恥笑96R免費日西貢淪陷專區

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
支持72x入太子
開條180S銅鑼灣-尖東-尖沙咀-油麻地-旺角-深水埗-獅隧-新田圍-沙市-火炭
https://www.legco.gov.hk/yr20-21/chinese/panels/dev/papers/dev20210928cb1-1347-2-c.pdf

市區重建局油麻地及旺角地區研究份野, 有重建後PTI 位置
大角咀, 旺角先達附近同八文樓都有新PTI
唔知對未來巴士線有咩影響

btw, 計我話旺角嗰個拎來開巴士線一站上獅隧應該有得玩
不過有機會得小巴無巴士
旺角附近前水務處總站,個pti踢晒先達好少入去,冇巴士
先達附近前水務處總部,個pti踢晒先達紅頂入去,冇巴士

開到1點

市建局新PTI 唔係講緊洗衣街水務署總部 (即係而家爛地場)
而係拆晒先達同附近舊樓後既新building 底部
頂多比返上下繁算啦 其他時侯轉乘優惠
應該40都要找?
2繁就同之前差唔多 非繁真係好差
呢架無281m咁差嘅間中都執到堆火炭去新田圍客 仲有沙市去源禾/火炭客
旺角道 停埋伊利沙伯中學 太子站 花墟 明愛宿舍跟住九龍塘會再跟原線 的確係兜左啲 不過至少食番太子界限街客 搵新客源唔好減班住
錦駿好似出邊開個站
分分鐘俾85M全面取代
應該駁到屯馬尾車
繁忙時間聖佐治大廈嗰度都龍尾條天橋都要5分鐘,中電嘉道理道冇人上車,試吓改一改睇吓有冇新客都好,酒吧都開返
好事嚟
繁時最多開番幾班咪算
其實過埋隧道都係收多$1.2
東涌11今日又幾百人等仲要無加車
跨區仲平過86k
而且86K仲短過佢
有咩搞?
大澳咩花燈節?
中秋唔亮燈果個
過左中秋都入去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞