連登巴膠怒屌濕滑司機吐露港十一連炒暨恥笑96R免費日西貢淪陷專區

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
仲要彌敦道 基榮 界限街 窩打老道 全部生性先得
依家下繁到夜後10點前都幾困難做到
就係呢間仆街龍運嫌荃灣葵青收唔到貴, 就拎馬鞍山線嚟玩

變咗青衣荃灣覆蓋範圍細, 用馬鞍山價嚟serve呢4個站, 老土到一個點

雖然博覧館有 E32,但個個歸心似箭,我諗你收貴少少開條X32, 好似E32A咁兜吓大涌道 沙咀道 葵興葵芳,應該都唔會唔夠客

大埔嗰架 X47, 又估唔到佢大埔走線覆蓋算係唔錯 (反而 NA47停得幾個站真心要屌)

不如真係分返荃葵青出去, 再放生大圍比 X40做埋好過啦,如果X47真係嫌齋做大埔唔夠客, 最多停埋新城市瀝源禾輋
鐵蘭行K11
講果個係我黎
81C直頭蝕到仆街
有冇人試過北葵去佐敦尖沙咀,M線/35A轉0066 同35A一程過 相差幾多時間?
十年前下繁常客,35分鐘9成9都唔得
你望下235M幾好客就知厹跌左幾多長途客走

11嘅特點係唔會好爆(當然同廿幾年前冇得比),但有趣在咩時間都唔會冇客
東面新蒲崗唔近黨,照舊要搭佢;西面雖然多咗屯鹿爭,但去佐敦始終走線直接兼唔駛轉車係一大優勢(如果去九龍站就更加),而且佐敦人流亦算多,所以真係未必跌太多客
早排返工坐過幾次,地鐵級班次,辛苦咗個車長

去到安蔭落車幾分鐘又開落山嗰程, 屎都未必夠時間屙
235M就算冇駁0066客,佢本身都夠做,葵芳本身都好旺場,又有人用佢駁巴士(青公四寶轉38 42C好似冇BBI)

同埋35A啲客點解好似倒極都仲有咁ge
唔用東鐵過海點收羅湖去金鐘頭等費
反而咩 36M, 36, 32M 真係垃圾級服務
一早被加士居道打殘
只係以前冇鐵爭侷搭咁解
因為塊餅根本好撚大
32M好彩行國瑞路,如果唔係佢應該會比58M搶走哂啲客,連獨屎位都冇埋
當佢玩到朗屏返屯門都上唔到車果陣有人搭返巴士唔奇
依家話加咗三班尖東返屯門嘅特別車
東九ge 80X呢排竟然坐滿窗口

希望可以keep住個升勢啦
你都要有線補位嫁
商場同上蓋先係本業
鐵路只不過係副業
2囉
依家揸車係交叉位見6C窗口位可以唔滿,一通左鐵 班客肚屙咁跌走
80x竟然會多咗客???
唔係比老母搞到甩班嚴重嘅咩?
依家應該好咗啲
星期六日夜晚可以19.3坐滿入元朗
結果咪果一班車既客得益
其他車繼續食屎, 尤其係後車響上游隔左個大窿
根本應該將啲車改烏溪沙開平均班次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞