連登巴膠怒屌濕滑司機吐露港十一連炒暨恥笑96R免費日西貢淪陷專區

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
個巴總細,剩低廢線同區內線擺新田圍
936真係唔識形容
中環搭去荔枝角都覺得好慢
自己公司爭客有咩所謂, 係咪都要搭九巴落山㗎啦
282變281仲upgrade咗幾毫, 何樂而不為
又想做海盈 又想做長荔四小龍
又想做青山上路 又想做東北葵

兜到我都唔識形容
開多啲935回程一鳩直插葵涌仲好啦
依家黃大仙 61x 258D 259D 都已經聯合到站班次
兩個都係豪宅地段的公屋
究竟點做到,明明258d 同259d 都唔係由同一個總站出發,仲要唔係間中,係經常都係咁
垃圾狗巴真係唔屌唔得
69M、265M、269M,各20分鐘一架,聯合到站是日常
268C 269C成日都一齊到
突然醒起北葵交通已經未係食屎級數
諗起以前中同住華景山莊,出街聚會好似灰姑娘要定時定候走人趕尾班車
駁鐵駁巴都好唔方便

駁城隧線要反方向喺昌榮路轉,駁屯天線要反方向葵興轉(31無定向班次不了)

上路又落唔到美孚站駁0066,要坐到荔枝角

葵芳駁0066又唔夠直接
駁乜交通工具都係靠37M
過海會搭3D落九龍灣至觀塘轉

向西嘅話近年2F同3C加咗BBI已經算多返啲人搭巴士落老龍轉車
其實香港好多地方都好隔涉
火車站/市中心駁程車個啲 話就話駁程車但都鬼死咁遠 又要睇住尾班車

新界大把呢啲地方
我去東涌駁S52入AMA已經想死
如果頭同尾都要駁腳 我諗真係要帶架單車踩
296c經老母但亞皆老街上橋
老母塞嘅時間
老母繞道落將軍澳道都唔好得幾多
純粹隧道返寶林坑口本身同行山差唔多時間
其實2f 3c客量唔差尤其下繁係橫頭磡頂住閘埋站落左部分人 再上番十幾廿個 黃大仙又係同樣情況 仲搶到部分小巴客 下繁厹應該多啲2f 3c橫頭磡起載 搶番晒小巴客先
因為259D會早258D大概10分鐘左右喺鯉魚門邨出發,但係9D由鯉魚門邨去藍田站就啱啱好消耗翻果10分鐘左右嘅時間,結果就同8D撞到應一應

真「聯合班次」
而家淨係業成街起緊𨋢畀葵興站,都係好遠冇荃灣噉嘅連貫天橋。冇起葵涌環迴路(包括大白田徑),令道路網唔完整。
就好似勞力士換帶換錶面就當係新錶咁賣俾人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞