連登巴膠怒屌濕滑司機吐露港十一連炒暨恥笑96R免費日西貢淪陷專區

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
74D 太和 富蝶 富善 之後新興直出白石角
開定點30 好過淨係執74X雞
仲入富善?
停完頌雅路好上跑道啦
份野全部路線都係改經地鐵站底迴旋處
最好太和化蝶富亨 停埋汀角路怡雅苑個站直出白石角算 主打大埔北
冇意思
前後出入站都係打哂交
1A停APM出面個站仔
放心啦, 呢個方案唔會打交

因為啲巴士全部塞晒係迴旋處
點解唔拉74x入去
點解協和街唔直接轉右物華街
咁樣兜一個圈同倒客無分別

所以我信份野最後都係會改 當初夠話3D 101個啲要兜迴旋處入總站
https://www.districtcouncils.gov.hk/kt/doc/2020_2023/tc/committee_meetings_doc/HPLDRC/21285/HPLDRC_3_2021_R.pdf

P.44-49 頁有講
話要真係塞撚到仆街先比巴士直接協和街轉入物華街
又唔係拉入白石角,埔中車程又無長到,又可以R加班
做乜要屌柒我
咁佢用硬都得
但到時先慢慢執先改就遲啦
72x 非繁客量差到不得了
呢條線好難做,唔減班 載客量就唔多掂 減完班就趕客走 惡性循環
3-4個月先改到喎cls
邊度有站同79X做聯乘
比腐皮我都咁講, 可以78X/ 79X 聯乘要拉埋佢入白石角做轉乘喎
可能有得玩 本身蝗后山唔夠客, 白石角又唔夠客
2樣加埋再加化蝶可能可以打埋狗公網絡
將排隊理論(即係私家車喺紅隧香港入口要兜個圈去排隊)搬去巴士行老母迴旋處真係精彩

仲有,1A搬落APM托炮咩
但化蝶肯陪你74D式白石角遊花園咩
咁就唔知
但RPP化蝶線係要經白石角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞