連登巴膠怒屌濕滑司機吐露港十一連炒暨恥笑96R免費日西貢淪陷專區

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
麗瑤班客寧願行去華員邨叫幾飛落深長荔太子旺角好過
T4要開冇返五六年都唔洗旨意
真 完全唔明278既3AD邊忽勁
坐過城隧返荃灣
冷氣出微風 成車人撥扇
元廠3AD唔差啲
喺侯王道巴士站 咁岩見到85系同75x
下繁呢個時間
85b上下層2隻手數晒
85坐滿窗口位 比85a好少少
75x都係坐滿窗口位但未到客倉嘅樂富黃大仙鑽石山
85/75出嚟識頂閘 試過幾次上唔到
B仔就算啦
85 要睇多啲不同時間
膠talk 有人話85部份時間嚴重跌客,反而85X預期一樣 跌客幅度相對上最小 無乜減班需要
4號真係要執吓啲班次中環打後同4X成日聯合到站

Btw 4號今次入唔入得返中環碼頭?
講到赤柱好無辜
85X看似同黨重叠,但途經大隧仍然比黨慳時間
根本今次變雙向總站就要執埋回程孖住4X呢個問題

今次只係星期日入(即係同現時安排一樣)但變左無回程
馬坑撚表示又迫害佢地
屯鹿線對沙田馬鞍山巴士線客量影響有啲出乎意料之外

85x以外嘅85系重創就預期之中 油尖旺87D 281A 81C跌客幅度比想像中嚴重 40x 43x跌客影響直頭無預期到
6A都唔經馬坑 珀客魚蛋可以收皮先
紅土市區線為數唔小俾0066半打殘,特別6C/6F 呢組線 跌客問題相當明顯
條友一早收咗皮啦
尖東直達
旺角 油麻地 經何文田轉屯馬
唔洗行上旺東搭東鐵再轉馬鐵
現實赤柱平日夜晚死城咁
得十幾座幾層高公居屋
真。豪宅啲人又唔會同你搭巴士
你講果堆固然係,仲有一點係好多人成日話赤柱係遊客區但偏偏無留意

強國遊客係好少去赤柱,去嘅遊客多數都係非強國,但大家都知近年所謂嘅遊客多都係強國人
所以扣埋本地客係少得可憐
3波洗衣機都好過佢
條友眼紅大西北姐,自己赤柱晚黑無客又唔認
連10點銅鑼灣得1個人上967X都9up得出
隔離大西北車
自從紅磡冇得坐回頭車之後客量上升

以前美孚都仲可以靠69X救命
而家連69X都頂閘
坐去烏溪沙掉頭囉
根本應該係馬鐵過海而唔係東鐵過海
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞