[本地] [廣東歌] 香港流行音樂討論 (39)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike

樂觀走勢 Ready
三甲都唔值啦 今年喺香港冇noise
其實903好多Dj 都真心鍾意容祖兒

Vani 嘉姐 廢禮 麻利 走咗嘅Colin
..:
攞咁多年女金唔係公司係英皇就做到

不過點鍾意都唔會再俾女金佢啦
改朝換代最好時機都唔做
就證明佢哋商業到唔商業
其實 joey 好似對幕後,一齊做野的人好好
KB 講過唔知去邊到出show ,好凍, joey 搵人/親自送熱食去比幕後一齊食
KB補充話唔係個個明星都咁貼心對幕後
今日先第一次聽係咁先啦
高質到
希望11月唔熱啦
第三屆KKBOX香港風雲榜:Still A Live⚡️
慶幸你我尚在,還好我們仍有Live Music🔥經歷過第一屆大型實體演唱會、上屆因為疫情而改為網上舉行😟 期待多時,今屆演出將會以新方式呈現🤘

第三屆KKBOX香港風雲榜將會連同多個音樂單位移師到The Box,再次同大家面對面見面!今年首度邀請本屆和歷屆得獎歌手攜手合作,為樂迷獻上兩場精彩Live Show,與你繼續為音樂活著、為我們活著而喝采!

⭐️ 11月6日 ⭐️
本屆四組「年度風雲歌手」聯手揭幕:許靖韻、方皓玟、Dear Jane、JUDE✨

⭐️ 11月7日 ⭐️
歷屆三位「年度編輯推薦歌手」首度合作:Serrini、馮允謙、鄧小巧😍

一連兩晚,擦出不同火花💥一同慶賀「Still Alive」✨
即上官網睇早前已公佈嘅得獎名單!
第一排一左一右係咩事
大盒室內場黎
kk box上年十大
條女JF小巧點先搶到飛,kkbox 真係好高質,年年編輯推薦都係好嘢
兄弟
明天新歌好rock funky
最近佢都發幾多炮
前排麻利,琴日拉闊都比佢發炮
之前麻利咩事?
原來周柏豪仲有歌出

回塘回到
係咪好似關於鏡
如果serrini同Jay Fung個場有埋家謙就jeng
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞