想試玩流亡黯道 Path of Exile (PoE) 仲有冇人玩緊?

671 回覆
13 Like 41 Dislike
開到輿圖打基本上刷返四五個鐘都有廿幾粒石俾你洗點
d3中過伏之後永遠唔會再玩共雪d game
D3刷裝刷到瞓著
D3入坑覺得D3都幾好玩
一玩D2R反而頂唔順覺得好曬,但POE又覺得幾爽,POE同D3係類似但其實好唔同
我 2080ti 都 lag, 全部 lowest 啱嫁啦
D2R真係玩回憶 連舊版既系統問題都仲KEEP係到
D3好唔好玩見仁見智 主要係伏在共雪垃圾
拍賣場整得衰可以閹你
打寶GAME來講 本身已經冇野好玩 之後套裝時代 數字遊戲
堆DLC得小小內容 賣到成隻GAME禁貴
唔係pay to win算好好, D3 佢刪咗個拍賣場之後就想玩
隻GAME內容同個拍賣場就唔夾 冇真係仲好
但俾左錢 閹鳩我條氣唔順
玩POE真係最好搵班FRIEND一齊玩 可以一齊刷下圖刷下五軍 如果唔係日日單機FARM圖真係幾辛苦
成日做任務做上去會有得選gem,真係唔識點揀,錯左有冇得返轉頭?
可以唔揀,遲下有用先去拎
同埋d商人會賣(有d職業限定)
過完act 10之後個商人全部gem都會賣
等唔切可以既一入Act 6就做Lily個任 (清哂海灘啲怪)
解完之後Lily都會賣哂全部gem
2013 既2D game點解咁食配置
隔一輪會更新個Engine
加上新技/新SKIN, 需求會越來越高
佢唔係2D GAME 同埋KEEP住更新改靚佢
加上隻GAME背後大量數計緊 又多EFFECT
係近半年D 更新改好左好多 以前有期射一箭疾一下
新入坑想問下國際服有冇公會收人?
之前玩過d3 之後冇玩一掛 見d2r出左想玩返
但唔想玩共雪 玩左2日左右
仲有兩星期開新 league, 宜家算係少人玩,solo 玩住摸索下先都得
PS4 版本有沒有不同?好玩嗎?
想問昇華試煉係唔係一定要開哂第3章個6個試練?
因為差2個唔知係邊
Normal Lab:
The Lower Prison (Act 1)
The Crypt Level 1 (Act 2)
The Chamber of Sins Level 2 (Act 2)
The Crematorium (Act 3)
The Catacombs (Act 3)
The Imperial Gardens (Act 3)
唔建議玩CONSOLE版
操控同FPS問題上好影響你生存
同埋就算佢有game內市場 但玩既人數唔多 想買野放野會比較難/貴
想問隻game弟時玩耐左打到好裝想賣真錢有冇市場
想問吓大家玩緊乜嘢server?
想問下 依加玩緊骷髏法 個召喚骷髏技能寫話存在有27.2秒
但係點解10秒都冇就死左?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞