想試玩流亡黯道 Path of Exile (PoE) 仲有冇人玩緊?

671 回覆
13 Like 41 Dislike
poe 係咪準備開新一季
應該停下唔好玩住
星期六開啦
16號 live stream
23號 開季
屌 睇錯個倒數 sorry
可以上網睇定人地點過act
令你leaguestart過act都過得快啲
早排儲夠3ex買左陷阱手,左本身手+3抗血量,換左補返我換左個頭點知個頭又無力量用唔到技能武器,我換要換戒。最後能力點抗性都夠但得返3300血紅圖反而唔穩定左成日秒
牽一髮動全身
季初係最多人玩
建議你快啲搵巴打帶你過新手階段
暗2都失望?

咁你玩POE會打爆個mon
的確啲野帶唔到落下一季
但樓主係咪未行完過一次劇情
劇情地圖有好多固定既生成規則
熟咗之後就掂行掂過

趁呢段時間搵下劇情教學片/文煲下都好
當然落手落腳玩記憶會深刻啲
咁你下個league拓荒都舒服啲
POE >> D2R
15號 Stream
放棄下季再黎過,不過都有進步,3.14玩毒雨賽都抗唔到就Gg 今季起碼打過左
毒雨打王係廢
前期拓得快之後要轉build
or 你再投入大量資金提升佢
唔搞啦第一隻角咩都唔知拎個經驗,下季玩召喚師
今季啲更新好顛(除咗迴避大nerf)
好多新嘢玩
有咩新野?
唔係16號先公佈咩?
佢之前又話出POE 2 (4.0) 依家係咪唔出?
2022後喎
仲有成年幾
到時poe 2係咪另一個league不過開波個陣玩新act 但最後endgame 又合併返poe 1?btw 唔知咩叫endgame content

https://www.pathofexile.com/poe2
應該係character綁死啲技能天賦配法
act進程唔同
完act打map可以同POE啲人一齊玩
item currency通用
Endgame content 係打圖收集碎片開出嚟既王

基本上大多數endgame 王 新手都唔會打到

最易打係紅門女皇 如果想試可以由佢入手
點叫新手,唔係個個都新人物開始玩架咩?
定係玩耐左既人配裝同運氣真係勁d? 照抄得唔得?
條live show招energy blade 果陣 整到招Spectral Throw好型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞