想試玩流亡黯道 Path of Exile (PoE) 仲有冇人玩緊?

671 回覆
13 Like 41 Dislike
Mac 機steam玩 POE 方法:
VPN 轉英國,用下面條link 安裝
https://store.steampowered.com/app/238960/Path_of_Exile/
長期full load 散熱又唔好 對部機來講唔係好事
中後期effect texture item drop之類越來越多果陣最好改番低個graphics穩陣
同埋玩熟左小小 可以加item filter + hide filtered ground items 幫你sort走d垃圾
其實最緊要佢執乜嘢?
有冇得自動執好野?
同埋點解隻game成日full load
台服冇附魔頭同特定守望石買呢d想自己整要搞好耐
玩左兩日隻手game都錢複雜
想知變粒gem好用上網又見無乜人講
無新手入坑文個d可以睇
而家玩到岩岩入Act 3
武器放底左裝唔返上去好on9
前期腐蝕毒雨 是但揾把弓就得
YouTube查3.15 starter大把流派 想要超入門嘅就查何師傅,佢好似出左幾條片係教新手打主線
https://poe.ninja/challenge/builds
可以參考人地D Builds
因為能力唔夠 除番走d gem 先裝番上去就得
睇snakie002有幾條新手片幾好
台服官方trade網同國際服一樣
應該有掛
有價冇市 極少產出 要自力更生
唔介意睇英文既可以
上poe ninja 可以睇到啲人既build
可以睇下邊幾招技(gem)今個league有得發圍
但呢到睇既係啲人已經build好既完全體

所以跟手google 技名 3.15 搵官方論壇啲文/片 (個人偏好睇字)
樓主初入門最好搵啲有leveling guide既文黎睇
詳盡啲既會講埋 邊個任既獎勵要拎邊招技 加天賦次序
去到咩act要準備咩顏色link既裝去塞咩技咁
唔介意打機打到成隻狗咁
仲可以買埋倉庫頁

In 2018, Tencent became a majority holder in GGG, acquiring 86.67% of the company's shares.

支那真係會好多謝你
唔俾錢了
其實有fd一齊玩已經ok,
我同啲fd3.12開始玩, 大家都係新手,
慢慢一齊摸索下點整build/裝, 點trade其實幾好玩
起馬要推到打圖
poe先叫正式開始

好多人連主線都未通就棄咗
以前主線未開哂十關仲悶
分三個難度 但內容一樣
有 都係交易到查
附魔頭有人代跑
4-10e
高倉點都要有一頁 做trade
其他睇你有冇強迫症
第一季其實我已經推到T2~3既圖,
不過之後去左打heist
到今季終於見到suris, 不過打唔贏

新手無人帶係會多蝦碌野,不過幾搞笑
初期打果陣見到出橙裝, 以為今次fatfat出神裝, 大家開心左好耐
又或者較自由拾取,同啲fd鬥快執ex
以前做新手果陣唔知有item filter 果陣應該miss左好多野
Filer點set好?
我用steam login有無得用item filters?
上filterblade dl regular 用下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞