想試玩流亡黯道 Path of Exile (PoE) 仲有冇人玩緊?

671 回覆
13 Like 41 Dislike
有冇人淨係玩standard?
以前玩RF流唔洗打行過就死哂
18-20%玩家係Standard玩家
天賦好似話有nerf 傷害%

btw有冇公會可以加
唔介意捐錢
champion toxic rain
講緊國際定台服
台服隨便加都一堆香港人
出咗 3.16 ? 毒箭雨
玩sc TR唔好玩Champion,會後悔太低傷,呢套係俾hc 玩,係Reddit 都好多人講
你唔係外掛機器人
基本上想賣嘅最好開季一個半月內賣完
外國網賣好多手續費但多人
8591人少但冇手績費
開左一個月左右E:6港紙左右(國際)
再打後cheap到唔建議賣
打王同raider 比當然慢啲 但係唔會低傷 有6L毒雨加ballista totem 就算你攞quill rain 都可以打到sirus 9

同埋我prefer champion 練到高lv嘅時候你唔會想一直死
steelmage 嘅champion toxic rain pob 有超過40k evasion rating +100% spell suppression +champion fortify 20% less damage+reduced 10% damage when taunt+50k up嘅armour 坦到你傻
可否share Cal果頁下面個Effective health pool個數?
我用pob raider今季低左好多

呢個champion黎
你raider health pool 低咗 就可能你啲嘢冇set 好 一係pob bug咗/未係最update嘅version
字面計我同你差不多, 物理低過你 元素就多你少少
下季應該又會不斷死
希望係因為POB未UPDATE好
上季我個RAIDER
物理90K
冰/雷 360K
火450K
CHAOS 70K
要睇下今季啲LINK技可唔可以補救到
cl7s有甘值錢 3.15開服未夠一月退坑 身上十幾張鏡卡 下季研究下了
有時再高啲
我大概每季一個月左右會賣幾百E左右再休閒玩或退
每季賺返千幾二千都幾過癮
我仲以為個個都係國際服
台伏1.2時代俾人爆過兩次ac不了不了
我都係國際服
台服課左幾百之後都轉國際
不過我公會滿人 sad
有玩,不過都係上網copy下D build
唔介意可以入我哋個公會
不過應該要3.16先有人邀

如果你想搵啲大公會
你可以去何師傅嗰個
佢嗰邊都幾多人
呢季玩咩
應該用TR托荒
之後即刻試玩Tornado
你地係細公會?
反而唔中意太多人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞