想試玩流亡黯道 Path of Exile (PoE) 仲有冇人玩緊?

671 回覆
13 Like 41 Dislike
係 救佢一次之後幾時都可以
下季meta光環似一定係元素淨化
ziz 嘅league starter build 啲裝只需要血同抗 點會貴
人地pob寫埋notes比你 passive tree 又教埋你點
新手一律建議抄ziz
冰coc咁貴,點拓荒
想問free左sicon之後點用佢?
create character仲係冇佢既?
新手唔識就去摸下隻GAME大概點玩 衝下主線 睇下故仔咁
之後就去試下技, 因為技能都有好多隻
試岩左 去YOUTUBE睇下片 睇下勁唔勁 岩唔岩自己用
之後就係睇人地點整裝
隻驚你唔會一隻角色打到尾 你可能會玩好多隻都唔定 因為每種職配唔到技都有唔同既玩法
有朋友一齊玩會開心D 因為組隊可被CARRY 一齊死一齊升
禁開個籠救咗佢之後都無?
重開重login之類有冇試過
有了,sicon係咪好勁
識砌隻隻職都勁
咁sicon是咪最好J
你鍾意啦
決定好玩咩技同昇華配點?
歸根究抵每隻角色最大個分別只係天賦樹個起點同昇華
scion個昇華先係最複雜 樣樣撈啲
都係建議抄個league starter玩下先
樓主仲打緊a3?
淨係識玩sundar 升曬two hande, atk, atk speed
一隻a3一隻a4了
呢把野勁唔勁
唔勁
想開下cyclone,vaal cyclone,divergent vaal cyclone 其實係咪都係同一招黎?點解唔同名?
拓荒過渡用唔錯
但唔好用死呢把
都要勤力執啲金色雙手武鑑定 / 遲下有通貨自己craft
最簡單比較換唔換得既方法
換裝之後mouse睇下面技能欄有個好粗略既dps

覆番你上面 sunder係幾易用 但應該係時代眼淚
poe ninja幫到你
點先有勁d既裝?
打寶要去邊打?
諗緊玩d2r定3.16好
未完act上map未使諗打寶住
d2r好悶
3.16
d 金色雙手武鑑定出黎點先叫勁?
好多d攻都好底,craft先會有勁野?
個craft system好似好複雜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞