想試玩流亡黯道 Path of Exile (PoE) 仲有冇人玩緊?

671 回覆
13 Like 41 Dislike
頂唔撚順D2R日日排隊 DOWN個POE國際服玩下先
Caustic Arrow 幾好用
幾時先有toxic rain?
原來已經有toxic rain,應該加咩support好?
必插就
mirage archer
vicious projectiles
有冇咩網有得睇拓荒流程可以跟足,用咩技/support gem咁
利申國際服
POE暫時未有變身技能
玩緊marauder ground slam
打得幾爽下
啱啱過左act1
Sundar 仲勁
前期d弓太低攻速唔建議咁早self cast
可以link落blastchain mine+swift asemmbly+void manipulation
set左click做觸發mine會打得順好多
原本骷髏melee slash
自己打到Dead Reckoning
即刻轉玩 變彈幕
我都用骷髏用垃圾裝刷到30c
諗緊應該買一粒Dead Reckoning 定買下裝先
件minion穿元素冇連十幾C
Reckoning 差唔多1EX
好似未見過依粒野
第幾act開始可以買gem?
上季係幾錢粒 1EX好似好唔抵
想玩marauder slam build
想問下ground slam earthquake sunder等等
依啲技加passive tree分別大唔大
想升高啲先一次過試下想用邊招技
國際服個server 又lag又bug 地圖都開唔撚到
league mechanic 又唔夠reward
重點係咩 我玩緊TR champion 個ballista totem 脆過紙皮 跟本打唔撚到傷害 reddit同forum 已經有人report 呢個bug
開ser 已經三日 GGG仲潛緊水
等一兩個禮拜先玩算數
我又未試過lag 用singpore gateway
mechanic 一定要keep住scourge d map來打先有reward 但又會中埋d 撞鬼扣3000 6000血詞 好撚痴線
ggg真心on9 今個league 乜柒都未整好 開league 個chatroom 又閪左幾日
公會craft bench又未整好 又話有技有裝會後加
尋晚跌到32c
6000都食到嘅
問題打打下怪扣咗少少血 再自動開果下死
係 中埋持續扣血 直接收皮
不過後面reward詞靚既話都賣到錢
宜家24c 就有 遲買平幾舊
第一季新手回鍋POE 最近玩完d2r手痕想玩返
想問國際服仲有無公會收人
主要想問下人新既遊戲機制 好多都唔明
同埋想問國際服有無平台比玩家trade野
類似d2既d2jsp平台咁
基本每季都有新機制
隔兩季已經唔同哂玩法

官方交易平台
https://pathofexlie.com/trade/
非官方
https://poe.trade
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞