想試玩流亡黯道 Path of Exile (PoE) 仲有冇人玩緊?

671 回覆
13 Like 41 Dislike
無 唔想連住vpn玩 又唔想睇俄文韓文
又toxic rain上季拎黎拓 悶到我未拓完就棄game
所以我每季都玩新build
3.16打算玩毒樽仔拓荒 祝我好運
好少見人Sion League Start

都係去Ninja 搵上一個League Week 1有咩毒瘤Build 冇比人nerf 穩陣好多

暫時最多人講應該係Seismeic Trap Saba
FPS 同Ping 係兩回事喎Ching

Fps drop 應該關PC spec 多啲
本身想玩召今季好似唔錯
但我玩台伏無事 就係唔知咩問題
台服3.10玩到3.15,今季決定轉玩國際服
今季召喚 光環nerf 元素之相nerf 偵探陣亡 準備全民骷髏
same here, 頂唔緊台服啲物價
同埋季尾永遠咩都買唔到
D倉又要哂錢買過
我應該同幾個FD夾份開個公會買公會倉一齊用算, 慳返D
台灣真係單機咁款
成堆BOT係度掛機賣野
倉庫頁係咪買一次就得 唔使季季買
新季試下玩國際服
係 有時有特價 到時先買
80LVL 未
79lv 禁忌真係好勁 不過我無裝好易死 打boss差唔多死硬

見差唔多完季 轉咗練國際服死靈 諗住下季用

唔係好識買咩裝備/整裝 睇咗好多文 好復雜
技能搭配前期差好遠咁 但搵唔到攻略有咩組合

你可以照著我比你個頭, 求其戴隻藍戒指, 一樣好勁
另外我懷疑係你天賦冇點好, 正常唔會得二千血咁少
我無手套 法杖 盾 腰帶
唔會差好遠咩
求其拎C去收血抗手套同腰帶撐到75全元抗再睇下有冇人平放+1圖騰盾就搞掂, 法杖搵羅格洗幾次就有把似樣少少既夠頂
羅格係咪放地雷其中一條友
執咗好多地雷跌出嚟嘅嘢 都唔知有咩用
最平應該係買first blood pack
之後等倉庫特價
我印像中hk$160 可以買通貨加地圖
清熟唔熟國際服個SETTING
我同D FD準備買PRIVATE LEAGUE早啲開波
但到時唔知點INVITE人
同埋正式開季果陣轉過去有咩要留意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞