【戰略局】《病港II》(40)

1001 回覆
1106 Like 10 Dislike
課金基本上重嚴重過吸毒你會唔會肯倒退返個進度
摩西不可以色色哦
以後m同湘b咪可以騎住摩西一齊去旅行囉
停咗。
半年前完咗,然後等咗兩個月lihkg先追返個進度。睇吓十二月再課唔課,課最爽係一課嗰吓連追四五十篇。
點忍
舔得又濕又漉的韓湘,呆呆坐在地上
想當年病港1頭一兩個post就睇,之後唔想等就棄左故,到今年年頭再搵返出黎,用左個幾星期追哂病港1同2頭十幾個post
你個肝有冇事
肝就無事,但近視深左
狗狗表示:韓湘全身都係m主人陣味
摩西係咪會入西城薈救主人
應該係隻手套加有m嘅味
可能是但搵個人戴都有一樣效果
騎住佢行鐵路
定其實摩西係本身韓湘個隻狗黎
louis? 唔係喺西城薈咩
會唔會已經俾啲軍人喺打仗前夕食咗
劇透
續期就少咗一次過追一個月文嘅樂趣
只見上身被摩西舌頭舔得又濕又漉的韓湘,呆呆坐在地上。
見到樓下相安無事,瑜小六才鬆一口氣,走去重啟發電機。

韓湘抹一抹臉頰,抹掉一大巴噁臭的唾液,儘管見慣發臭的屍體,還是令人反胃作嘔。

黏稠稠的唾液很影響視線關係,韓湘把軍閥大衣脫了下來,把臉部印到較乾淨的背面上。

「汪嘎……」

誰知摩西舌頭一動,索性將大衣舔去,用力嗅著大衣的氣味,絲毫不理會韓湘。

那一刻,韓湘才意識到……摩西並不是馴服於自己。

只是大衣上殘留過M的微量氣息,足以讓牠的怒氣收下。

但是多香的花,也總有無味的一日。

摩西很快便嗅完了大衣,怒目一轉盯向了眼前的韓湘。

「嗚吼吼吼吼……」摩西喉嚨發蘊藏怒氣。

韓湘察覺到危險,一步一步地退後,她動作要保持又慢又細,以免突然刺激到摩西。

突然間,病奴竟擲出自己的排泄物到韓湘臉上,讓她分了一下心。與此同時,摩西盯住了韓湘,想把她視為獵物般咬住。

「嗷嗚!!!!」摩西擺出飛撲的姿勢,嚎叫半段飛撲大咬:「吼!!!!!」

摩西的血盤大口正要吞噬韓湘之際,及時重啟發電機的瑜小六,拉下了電制,高瓦伏電流馬上傳導影棚的鐵鏈上,壓制住瘋狂的摩西!

韓湘趁機會退至影棚外,離開這塊危險的地方,瑜小六亦馬上回到樓下,看看韓湘的情況。

控制室跟影棚僅一層相隔,瑜小六落到下面的時候,韓湘已經一臉疲倦難受的坐在地上。

「病奴嘅排泄物同埋摩西嘅口水都好多細菌,韓小姐我帶你去沖個身先。」瑜小六建議。

「艾寶琳等唔等到?」韓湘問。

「我都無預摩西會係唯一嘅方法,話唔定佢哋對峙多一陣,就發現病劍嘅弱點……」瑜小六帶著韓湘,打算正門進入大本營。

然而,才剛從地下影棚行上路面,便有一群人浩蕩地前來。他們大約十多人,全都手持短弩和短劍,還有最標示性的犬隻。

「犬學派……」瑜小六一驚,向守衛喊:「唔洗開門俾我哋住!立即叫其他人過嚟,外面有敵人!」

「係!」門上的守衛打開照向鐵門外的大燈,然後再敲響鑼鼓警報。

「噹──!噹──!噹──!」

「汪汪!」一隻領頭的尋屍犬,對著韓瑜兩人吠叫。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞