[躝返挪威養三文魚啦屌你老母] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立兼林奠黑警國安共黨支那仔吉狗死全家吹水區 [1468]

1001 回覆
44 Like 9 Dislike
輸完波,好多手足賽後討論都燥到互屌
第一球有馬迪分分鐘唔洗失啦
3個中場傻更更跑到返去禁區頂但已經完全無防守作用
辛踢英果時都係踢左先好少少
踢右完全隱形
諗唔明點解要買佢解決右路進攻問題
舊錢買防中好過
同樣位置, Greenwood 好過Sancho....
呢度會同你講俾d時間佢
碌梳都俾咗6年
85m水曹應該俾10年
你問下呢到幾百人 尋晚對年青人輸波
覺得應該贏到(我)
覺得太自負(你)
邊個on9 d
屌你老母柒撚左就走啦仲咁撚多嗲
入Matic啱架
諗住Fred同佢應該頂到尾
點知最後又出番馬仔擺番Lin落中場結果送埋禮
綠木一招插花再射遠柱玩撚死班閘
曼徹斯特比啲時間聯隊
佢報到時間,連埋訓練,都係兩個月
你想點?
個個都好似打fifa咁即買即用啦
琴晚好多人問洗咁多錢係唔係唔可以要求高吖嘛
但兩者根本就冇直接關係
Panic buy買人買成億亦都唔係冇試過,
咁嘅track record三年炒一個領隊又的確好合理嘅

純粹講個人質素就等於要贏到嘅話,由AWB紅嗰一下已經唔可以用呢個方向來衡量,唔係打緊FIFA呀大佬,一有波就兩個人拍埋去招呼唔俾你Build up,呢D咪就係人地用Tactics盡量封鎖球星嘅能力囉

我覺得有睇完場波都冇正視對方真係做得好嘅部份,咁就真係浪費咗
費事食左連美斯個助攻
等緊你上水撐lin一抽十
柒就柒,呢球唔撐
同埋福都唔係話好
但係英佢都表現好過辛祖
第二球比到咁靚點封呀
蘇帥在歐聯首場分組賽1-2不敵年青人賽後表示:「我們需要12分才能晉級,我們需要贏得所有主場比賽,以及1場作客比賽。今晚是個錯失了的機會,當然地,但回想上季我們首兩仗擊敗了巴黎聖日耳門及萊比錫,當時所有人都認為我們已晉級了。所以我們仍有5場比賽,去爭取那10到12分。」
半場就應該入,同埋唔應該轉3後衛,一係直接華拉尼換永佬。太遲入成隊波都比人攻到失哂魂
lm
如果係dean出黎清咗
等我又玩下如果論
Not the result we wanted
蘇蛇幾時都咁正能量, 樂觀真好
冰佬*
初頭打11個都唔係好啦,山渣同vdb真係打出最廢代表作,身位唔夠活力唔夠好似大人打細路咁,仲要個個亂落腳,返身追唔返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞