[躝返挪威養三文魚啦屌你老母] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立兼林奠黑警國安共黨支那仔吉狗死全家吹水區 [1468]

1001 回覆
44 Like 9 Dislike
簽晒sancho varane 牙朗都重對隊波無期望咁捧黎做乜
唔好賴哂廢特一個啦
教緊第四季,佢發現好大問題一早改左同買人啦
無費特都唔得識控場
南閘唔揀佢是啱的
明點解南閘會講cash ayling都唔講佢
block咗就睇唔到, 要提醒大家唔好理條傻鳩
灰咗成朝, 講番D 正面野得唔得
bruno 球助攻真係好撚靚
之後有下同C朗中路撞牆配合又係差少少
仲有球長傳單刀差D 搏到12碼

佢兩個夾到真係不得了
淨係打awb lin so9都打到就斷啦

lin換入嗰陣c7仲同佢講左好多野
點知轉頭就靚助攻對面
諗起都想笑

都係自負論傻鳩黎
蘇蛇個陣最不可缺似係mctom
成日話人哋踢得好
人哋踢得好同我哋應該要贏根本冇關係
自己睇唔起曼聯就扮理性
拎住呢手牌歐聯小組出線已經基本嘢嚟

乜都唔期望不如睇阿狗重建
上一次打5後輸到仆街係唔係上年作客紅牛果場?
其實5後本身無問題 但你果兩隻閘/翼衛 次次都收到咁入
打5後都縮到入禁區 比人傳中波混亂搞掂
用唔撚掂 唔好學人用啦

其實普般收一個 出matic +fred 兩閘壓返前d 去搶
都係唔點攻到 形勢至少唔會咁撚差
無出場先係咁, 麥湯落場咪一樣屌鬼
冇追Po Sor
james 波都未識傳 都有得吹
你都幾撚癲
要收都係收普先, 蘇蛇走去收般奴
蘇狗繼續教嘅話真係希望普巴唔好續約
跟住啲咁嘅廢柴害死自己
我執大蔥哥口水尾

Dllm 根本未紅牌前 就禁屌加囉晒個節奏
打少一個縮到咁 真係on9中既on9
對隊咁既野普通猜傳都做唔到?
乜L野部署黎?
唔講以為對緊 PSG
普巴控球在腳好過般奴,點知都係讓個波比人
最好成班冚家剷包括蘇狗跪撚喺度畀阿朗好似打地鼠咁扑濕佢地
曼區都狗咬狗啦
唔差在咬埋d野種
紅之後既上半場我覺得唔係縮,但猜不能,傳不能hold不能

下半就真縮
條理性撚真笑撚死我
屌你老母人地最貴嗰件先300萬鎊買番嚟 我曼唔㩒撚住對面嚟砌都對唔住自己喇
如果防反我覺得普巴好D, 佢長傳轉守為攻個下好過bruno
成隊縮係後面, bruno 距離對面龍門太遠, 威力大減
除左入果球般狗都唔係踢得好
可能so9博普狗d長傳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞