[躝返挪威養三文魚啦屌你老母] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立兼林奠黑警國安共黨支那仔吉狗死全家吹水區 [1468]

1001 回覆
44 Like 9 Dislike
去門市應該仲有

終於到
Where buy
上季有場打多個 俾對面10個人攻到 波都掂唔到
買二手科技學咩人講pro

要買就買13 pro
蘇狗已經廢,重要加個無經驗既加叔可以有咩戰術
打多個又攻唔到, 打少個又攻唔到

點搞呀
on9,買得iPhone就擺明係富貴人家,緊係13 pro max 1TB先襯得起
$860
現貨?
有無主場
人多打人少剩係記得9:1炒修狗個場
一官宣未confirm number個時訂
而家唔係呢個價啦
而家好似$1100
早晨
永續蘇蛇未
上場大勝紐卡素後,我曾評論一場波不能看清球隊是否有進步,需要時間來下定論,結果惹來部份球迷留言批評,大概說我不懂足球、指出球隊進步了很多云云...

三日後,曼聯馬上輸給年青人,網絡上各個曼聯專頁風雲變色,部份球迷指這隊曼聯沒有希望沒有進步、原地踏步、Solskjaer要落台、多幾個C.Ronaldo都無用云云...

變臉變得快,只能共富貴,不能共患難,是很多曼聯球迷的特點。

今場波有幾個關鍵時刻,Wan Bissaka的紅牌、Solskjaer的換人、Lingard的回傳等等,大家都很清楚,不在這裡詳談。

但我想說,今場出現紅牌前,按照場上形勢,曼聯是可以全取三分,輸波可說是人為,但亦有偶然因素。如果之後賽事能維持紅牌前的表現,出線形勢也非太壞。始終榜首的年青人整體實力有限,而另外兩支實力較強的維拉里爾和阿特蘭大則打和各得一分,曼聯現在的確是落後,但也非差到無可挽救的地步。還有五輪比賽,一切皆有可能。

一間球會,上至領隊下至球迷,贏波時,不要沉醉於勝利之中,輸波時,不要沉淪在失敗之中,球隊才會有真正的進步!
打少個仲留我朗同普巴兩個唔跑既就知咩事

仲要換走辛祖 點打反擊

啲人仲話留我朗踢足全場

跑到班中後場死曬
哩度個個都咁on9 我又唔介意認
根本紐卡素on9姐
對曼肯迫下搶唔縮後已經有機會偷到雞
好hurt呀俾你咁話法
輸波時,不要沉淪在失敗之中,球隊才會有真正的進步!
今場波有幾個關鍵時刻,Wan Bissaka的紅牌、Solskjaer的換人、Lingard的回傳等等,大家都很清楚,不在這裡詳談。
咁講黎托柒?
呢隻色真係好柒

同你講左Trust the process啦屌你
所有野都係要用apple,仲要最貴個款
輸波時要享受喜悅才會有真正進步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞