[躝返挪威養三文魚啦屌你老母] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立兼林奠黑警國安共黨支那仔吉狗死全家吹水區 [1468]

1001 回覆
44 Like 9 Dislike
係咪覺得自己改得好好笑
係,咁點
型!
清撚咗Jones ,mata ,Fred,連美斯,拜利,vdb依d啦
一係就唔岩踢,一係傷多個踢,一係就唔夠班踢爭標球隊。
sob講真如果第3年都無盃就要走啦,講真無成績唔走唔得。
尋晚戰術差到呢,連個大陸講波佬都話sob保守得濟。講真你班球員點計都高質d,咪控球在腳,慢慢猜波囉,普巴次次比兩人夾都控到傳到,依d咪質素囉
一打少個唔洗換住啦,重要10mins完半場。同埋唔洗換走山糟,我會簡換走vdb。起碼重有機打反擊配合c朗。唔洗積刻縮。尋晚場波真係睇到好燥,重燥過輸歐覇

真教練c7
黎生又跟埋出嚟
風紀都夠膽質疑
又屈
Sob衣著同個表情好撚似16歐國葡萄牙教練決賽
冇...話你on9姐
年青人都輸重點打一線鷹
有冇教練可以半季接手拯救曼,好似杜曹咁
干地同施丹囉

收So9一半人工就夠
Azp出得咁靚
干蛇係咪等教曼
輸得肉撚酸囉
72分鐘換得matic嘅 89分鐘換馬災入嚟做乜撚野?
估佢想博最後8-10mins所以先出馬斯亞,但打條毛咩,完全0反擊,上面講漏左清埋馬斯亞啦,唔好永遠係重建個states到啦
向好個方面諗
好撚彩係分組賽第一場炸
如果又係好似上年咁尾場先黎玩d咁既神調動
又係歐霸見嫁啦
Wan Bissaka對年青人時在上半場被球證直接出示紅牌趕離場,除直接令球隊輸波外,亦間接影響到Van de Beek和Sancho。
Van de Beek和Sancho都是急需比賽的球員,相信Solskjaer原意是讓他們踢足全場,但因為十人應戰而需調整陣式,Van de Beek在半場就退下火線,Sancho更是紅牌出現後馬上被換走,兩人都失去了繼續比賽的機會。

估計下場對韋斯咸的聯賽,Van de Beek和Sancho都不會正選。特別是Van de Beek,本來Solskjaer想在面對較弱對手時觀察他踢6號位的表現,誰知計劃被打亂,以Solskjaer的保守性格,估計Van de Beek短期內都不會在聯賽踢正選,而在McTominay快復出的情況下,甚至會影響他在曼聯的前途。
至於Sancho,由於Solskjaer對他有一定期望,相信很快會重回正選,但今場面對較弱球隊本應是Sancho調整狀態和增強信心的好機會,如今提早被換走,很有可能會大幅延長他融入球隊的時間。
Wan Bissaka自開季後表現都未算理想,今場的犯規動作更是帶點魯莽,希望他能汲取教訓,以後會有更好的表現。
哂時間
干爹將黑奴tune到變神鋒
撚伯起碼試過分組賽出線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞