[躝返挪威養三文魚啦屌你老母] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立兼林奠黑警國安共黨支那仔吉狗死全家吹水區 [1468]

1001 回覆
44 Like 9 Dislike
只可以話唔係有心, 不過一定係紅

replay睇踩到變哂形
大家都係踢4231
flick同nagelsmann教出嚟完全係兩回事
黃牌俾咗華佬
Sob死啦拎個咁既陣都輸
3季都0戰術
下下球員係踢到但天才波
幾季都有試過彈彈波組織唔走練
牙朗:中伏同祖一9樣
啱啱先換左達洛入黎
咪將普巴拉埋落黎試下踢1x-2x分鐘先囉
又唔係咪試過踢防中
點知半場就即刻換埋華拉尼轉個未夾過既陣
驚撚到
紅啱架啦
屌你老母職業球員控腳波都彈離身幾尺
捉去石地/沙灘練控球就差唔多
人地猁狗 一線頭Mane salah 明奴 vdjk
教練搭幾個非一線頭gomez 神軒 法賓奴
攞完歐冠 攞英超
我地成五個一線頭 c朗 varane pogba 般奴 Shaw
講緊打年青人球迷都叫我地唔好咁自負
下場西咸無咗antonio, 睇下蘇蛇啲狗屎運又救唔救到佢
成績唔係重點 重點係睇下隊波有無form
v92摩狗so9呢幾個教咁耐教左d咩?
我唔覺進攻走位有好過
對住泊巴士隊都係唔掂
so9頭半季好只係因為士氣波
教咁耐就係屈球員能力
無錯佢既收購賣人都ok
但係領隊係應該更著重戰術訓練既野
sancho vdb呢2個都係著重走位
偏偏隊波就係少走動
所以就算呢季有前4又點
入到歐聯最後都係落返歐霸
連歐霸都拎唔到
閪撚完一定又反彈
我就不嬲屌緊3中堅

不過同時笑緊啲傻鳩,幾年無冠仲喺度j億萬大軍,好似精壇咁撚腥啫,你爭住認埋一份無計
一早改左口叫蘇狗

過埋歐霸決賽更加堅定不移
今季等C 朗救亡
我自己好鍾意普巴,當時為左佢連祖記都追埋。但講真普巴拍般奴既中場防守力既失衡,唔係單單單防中就可以解決到,至少要靠前場搶迫,遮線,包圍網去COVER,但以普巴既防守紀律性我唔覺得可以堅持到幾多場。所以傳聞普巴走的話簽TIELEMANS我係支持的,起碼TIELEMANS派牌有一手之外,防守力,走動範圍高過普巴,個陣式會相對較平衡。
做乜尻
DLLM so9 俾young boys 射9腳
牙朗做球員加教練算啦
蘇蛇點都捱到季尾, 達子再柒兩場應該過唔到重陽
億萬係身價 事實係高人幾班
打少個都應該有能力攞三分
唔知你傻鳩 眾人皆醉你獨醒做乜撚
進退失據
so9咁耐都係想贏又驚輸
即係馬會買10蚊既傻鳩
落咗order要贏般尼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞