[躝返挪威養三文魚啦屌你老母] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立兼林奠黑警國安共黨支那仔吉狗死全家吹水區 [1468]

1001 回覆
44 Like 9 Dislike
返英超都係出返awb架啦
我覺得換走般 朗係無問題
問題在於唔係Lingard同Matic
後備仲有木/Elanga可以踢反擊
如果艾巴莫域治係老細的話,已經炒左蘇斯克查同教練團

蘇斯克查有幾多料係人都知,我相信曼聯內部喺呢幾季,甚至請佢嗰陣時都知。曼聯情況同其他大球會唔同,搵一個名宿震住班球員,呢啲做法係好另類,問題一直都係輔助佢班教練團。

打少個,你居然換走最擅長打反擊嘅Sancho, 仲要即刻換,荒死人哋唔知你係幾咁淆底,Dalot踢右翼衛唔係唔啱,問題係咪應該換走Sancho? 講反擊,人少打人少,Sancho比Bruno, Pogba更加適合。就算右邊個位空左,都可以換其他人(L2)頂埋嗰15分鐘先,等半場休息再調整。

下半場打三中堅,中場得番Fred掃波,仲要左邊係Pogba + Shaw, 即係得Shaw一個防守。

成個下半場亂到仆街,係因為曼聯自己換人換位自己亂哂,放棄中場,斷開兩截俾對面任攻。

我都唔知半場嗰陣傾過啲乜,但整個下半場表現就話俾球迷知你班教練團同領隊係好慌張。

由守住1:0到1:1,整個過程都係自己亂。當然年青人係踢得好,夠膽博,但冇包袱壓哂上前其實係曼聯自己調動所致。

連神嗰球真係屌黎都嘥氣

Copy from 體波台
Matic入替唔係sub走Fred 已經on9
有綠木唔換 換lin入黎打無鋒陣
有綠木唔用 換Lingard 仲好笑過換走朗
對面連驚你打反擊都唔使
炒閪咩
啱啱先續完三年
拖舟好似又係打天才波?
不過算啦 隊波管理層識鬼請教練咩
根本上就唔撚睇波
環境背境爭咁遠都拎嚟比

油王想捧杯唔係格狗cap水, 要泵水一樣唔手軟

仲無咁多人指指點點, 蘇蛇唔係名宿一早屌死咗, 邊捱到幾年重建
牙朗:拎棍黎
係啦 你自己都認係傻鳩啦
條友眼光係好獨特
最撚記得聯賽對修記 放馬9正選
Sob訪問話因為馬9對般尼場閉門友賽狀態好所以出
死傻鳩
港股又跌乜春 走唔切
其實費Sir戰術都麻麻
不過教練團幫到手
而家似成個教練幕後團隊唔掂多過剩係話So9一個
我真係唔介意打天才波
最緊要隊波真係有好多天才
日日都跌架喇
咁你做得主教練
戰術唔掂一定大部分人係屌左你先 好撚正常
你坐得呢個位就預左俾人屌
只係蘇既情況係輸就屌鳩佢 贏就球員勁唔關佢事
跌到冇感覺 瘋狂坐緊
根本贏輸都應該入佢數, 佢做得領隊就係乜都關事
光頭佬好有冠軍命
仲要係全隊為佢賣命
一早放哂無揸
佢係有責任既 到今日都仲用緊麥堅拿
費倫而家連自己擅長防守戰術都搞唔好
咁都仲唔搵多幾個來幫下細節位佢就on9喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞