[躝返挪威養三文魚啦屌你老母] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立兼林奠黑警國安共黨支那仔吉狗死全家吹水區 [1468]

1001 回覆
44 Like 9 Dislike
年青人好勁
唔好咁自負啦
鳩你個頭
下半妹巴唔夠補佢要周圍同佢補位
Stereotype得好煩又唔準
咪搞人啦
見到費特仲撚廢過gibson 真係十對boot 車埋去都唔夠
上半場AWB未紅前 55波已經標唔到
屎忽撞棍搶到喇 控甩腳傳波又唔準送返比對家
到紅牌打小個喇 下半場仲換左埋VDB
人數劣勢下盲目標波係負作用架
遮線補位係咪對隻馬騮要求太高?

利申睇到1:1熄機訓左
反而我覺得係佢好想搵人做彈彈波但無人同佢做到同vdb一樣
大蔥哥話好勁喎
其實未出事之前
我睇vdb 同 廢特既企位
完全分唔到究竟邊個出事
兩個d 企位鳩撚到仆街
冇人走位好難得vdb 有得落場 點知比awb 一腳搞掂哂兩個
vdb sancho bruno pogba 牙朗 呢堆如果有好嘅領隊同教練砌個戰術出嚟 應該會有嘢睇下
淫亂走位
普巴同sancho都係嗰種引人埋黎傳畀空位隊友
黎到都畀人話妹因為平時隊友走啲位無人走
應該都係踢歐霸架喇,然後蘇狗畀阿朗同燥狂佬兩個用鐵棍毆到入廠
佢下半從來都唔係盲目標波
個波去到邊都有佢幫防
我唔知你係想期望啲咩
其實尋晚Fred d數字好似唔算太差
再理想啲係買件防中
根本個陣就唔差
但冇合適嘅戰術同教練團隊 一切只係講經
出咗事,爆得咁甘,總要搵人孭鑊

踢職業波同打工,呢方面原理相同。

曼聯1:2負年青人

雲比沙卡衰魯莽兼不必要攔截,上半場就被逐;後備連皇臨完場自殺回傳送禮,當然有責任。

咁領隊呢?對弱旅,領先下打少個,晨咁早抽起辛祖、雲迪碧克,徹底死守,你當自己隊波係車路士?結果畀年青人恃無忌憚,全力狂攻。

戰果決定一切!

蘇斯克查11次帶領紅魔踢歐聯,共輸7場

總有原因。
所以哥帥係有料既連丁力都教得咁好,調轉應該丁力會變咗韋大帝個皮
VDB 打麥湯個位都幾OK
拉去右邊打偽中堅, 防守OK, 又夠膽俾長傳轉方向
睇到佢有進步
講真費SIR尾兩季既人腳都開始老化出出地事,尾二個季歐聯小組出局,歐霸比畢爾巴屌打,最尾果季防守差到喊,經常先輸幾粒,靠雲佩斯同小豆反CUP,最尾收棺戰5:5 。事實證明維迪同里奧走左之後都好快退休,係得EVRA依個變態鐵人維持到水準踢到祖記。MOYES除左換教練團抵屌外,手上班人腳根本就需要換血。
咁又未摧毀既
摩一都重算正選 打歐霸決賽
牙sir有魔法,幫班二線變一線
成堆二線都冠軍啦
原班人比下手變哂三線

如果要攞返球迷信心,就要做嘢,time to go ole
Fred有咩魔力巴西曼聯都長期正選
蘇狗有冇諗過買人頂佢?
戰犯list 未輪到佢啦
事緣曼聯輸俾年青人1:2的時候, 訪問某曼聯球迷

蘇蛇教得很好,已經盡力啦,教得很不錯咧,以後好好加油,有機會贏的!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞