[躝返挪威養三文魚啦屌你老母] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立兼林奠黑警國安共黨支那仔吉狗死全家吹水區 [1468]

1001 回覆
44 Like 9 Dislike
我覺得之後福復出
前面應該都唔會見到辛祖
應該都係 福 朗 綠
依家歐冠仲有5場
全勝就15分破紀錄?
曼聯領隊入職要求:
懂英文就可以了
有時真係唔明點解香港球迷要對港隊要求咁高 咁自負
唔好再講咁多野
你唔好再出鳩陣已經好開心
笑撚死
對YB踢成咁仲想攞12分
食屎啦蘇狗
高官飯局事件已告一段落,希望廣大市民向前看
有時真係唔明點解香港人要對777要求咁高 咁自負
如果係清新開埋力場2球都唔駛輸

屌你49000逼害清新可恥
每次以為佢食硬就收皮, 預咗柒又俾佢負碌救返自己

蘇蛇風火輪
Pullisic
咁要睇佢自己做化
交波的確可以練
但係見親去攞完波諗住過人都係撞埋去
心諗同派飯有閪分別
不過正9位會輪換就肯定
仲要派飯勁啲
當年買德甲MVP MK恩已經中左次伏希望sancho 只係未上力
以前話過佢似冇速度嘅250, 但會識俾波/意識

但會被人屌
其實上場都係靠屈機 冇乜戰術可言
紐卡素條進攻線咁差都可以插到幾到幾球落心藏地帶
sob其實上年打歐霸決賽都知佢真係唔夠班 無論你買咩人番黎 曼聯都係一撚樣會係咁上下 耐唔久咪踢場好波打下飛機
我淨係知你地成晚都嬲到手震
睇佢拎波帶波係有技術既 係有肚腩未fit同未夾隊波姐 雖然1on1都未過到人
我覺得辛要靠隻閘疊瓦幫手拉開對手先會有位比佢發揮
就算而家既阿朗打邊單對單都好難過到人
我唔係話普巴個人問題,而係般奴+普巴依個組合問題,一件推前到好似第二前鋒咁唔預佢回防,另外個件唔識防守,就算簽個單防中都未必頂到。為左出齊佢地兩個,權宜之計咁擺普巴去左翼,怕佢只係中路自爆,而唔係為左發揮到佢最大威力。再以福仔踢左翼為例子,唔係因為佢突破能力強所以踢左翼,而係因為佢唔識背身踢前鋒。
連加特會反彈
蘇斯克查表示 : 這是比賽中可能會發生的意外,這就是足球比賽,起起落落,你遇到重要的時刻,有時會對你不利,今天最後幾秒鍾,連加特想傳安全球,一次傳球失誤,你就失球了,如果他再次得到這樣的機會,他會轉身破壞,但我們會吸取教訓,他會處理好這個問題,我們也會處理好問題。
這就是最高水平的足球,注意力不集中,犯了一個錯誤,你就會受到懲罰,上季歐戰我們就犯過這樣的錯誤,對巴沙克舒希被兩次打反擊,失了兩個很馬虎的球。
覺得唔好偷換概念先
冇人講緊panic buy
而家我地用既錢的確係買岩人又好打
事實就係換好少少既教練 十個都頂得住
咪撚偷換概念啦傻閪(你)

冇人話唔應該拎3分,由頭到尾都係睇現實(我),講緊so9帶嘅曼唔會做到強隊

蠢撚到咁(你)
sancho睇埋呢季先啦, 過嚟都要適應踢法

福仔踢左邊都要一段時間先夾到肥梳
比卡超:佢唔喺現場出現就冇事
好多時候d 波都係拖拖拖,然後d 人就停哂係度回後。就算中遊球隊都唔會咁,球轉移得快,大家跟戰術走位夾慣夾熟一個one two 或者比個過頭波後上插入就已經打穿。係我地先咁on9 要每場燒香拜佛求班大帝靈光一閃入波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞