[躝返挪威養三文魚啦屌你老母] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立兼林奠黑警國安共黨支那仔吉狗死全家吹水區 [1468]

1001 回覆
44 Like 9 Dislike
馬後炮講句打少一個時我會expect入Dalot換走VDB留Sancho Pogba入番中間
起碼側面叫有個人跑下
半場再換華拉尼打三中堅就真係O咗咀
打531完全運唔到個波上去
平時都唔知佢同卡域克係場邊吹水講咩
十足十fb啲傻閪曼迷你慢慢
上場贏諾域治淨係睇左精華 入嗰球都真係幾-6
陣式唔平衡唔單止係普巴嘅問題啦
awb/shaw+兩個防中嘅角色問題應該都要去探討
而家進攻有時玩到用7個甚至8個球員做組織,一有反擊就已經碌柒
我上場仲對sob有幻想,點解一打少個就現晒形
4231打少個咪打4221囉,留返兩隻翼+朗打反擊起碼唔使比數十大漢咁樣輪法輪到輸
勝利球迷撐咗第2隊啦屌佢老木
呢條撚樣腦入面輸波=踢假波架
永遠唔關so9事
達狗啦肯定
教撚左教耐乜柒都冇,歐聯11場贏得4場,次次盃賽決賽都收皮,換左v92同摩佬教早就畀名宿屌撚到開花+雞左啦,係蘇狗靠住名宿光環頂到咁耐。

咪撚再發夢搵到第二個費sir啦屌,軌一唔掂就換教練都十年內拎撚左兩次歐聯冠軍+兩次聯賽冠軍啦,而家寧願搏干地三年都好撚過再畀件垃圾浪費時間同金錢
仲未計麥龜有時會慣性自己推波上
今場除左牙朗 有邊個唔廢
其實辛祖真係好廢
我覺得唔係適應嘅問題
佢交波又失 扭波又唔得
我見佢連first touch都好差
真係唔好太相信多蒙特嘅體系足球
特別我哋都無乜form

利申: 從來無j過佢 不嬲覺得買佢係on9
足球世界就冇邊場話一定攞硬3分嘅 仲要今次踢少個本身蘇狗都未係頭號戰犯 但係調動做到咁垃圾就抵俾人屌啦
尋晚lin一定係假波
尋日出馬迪緊要過出華拉尼,fred + pogba 只可以主攻先用佢兩個打防中位是常識吧。反而馬迪位置咁好,遮線可以比到屏障保護後防。今場蘇狗啲調動真係錯得無可再錯。Awb魯莽拎紅,同連加特送波比人係戰犯,但蘇狗再亂9咁黎比哂成手好牌佢都冇用。
大衛迪基亞都唔廢嘅
咪你囉
Full team正式比賽夾都未夾過3中堅
反而係打少一個果時出真戰術大師
真心想要grealish 多過 sancho
打包走人啦屌
我都係
就算唔計係曼聯
辛係英出親都一般
我都唔知點解啲人話佢勁
但加利殊都踢唔到右邊
左邊太多人
比人入左兩球=廢
375k 兩球波都救唔到
控波+過人都好過辛祖
個大屎忽下盤穩到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞