[躝返挪威養三文魚啦屌你老母] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立兼林奠黑警國安共黨支那仔吉狗死全家吹水區 [1468]

1001 回覆
44 Like 9 Dislike
施丹快d寄cv黎
vdB 琴日踢成點
好正常,當時更衣室已經失哂控,班大佬直接用佢同費SIR比。摩佬果排更衣室炒哂大獲都講過類似既說話。所以都係SOB勁,公關手段攪到班細貼貼服服
但好多人都提係佢問題
一樣係垃圾
蘇蛇 AWB同連皇應該接近0
仲要施丹寄CV,不如叫C朗出佢部私人直升機送佢過嚟啦
C朗都要返到中後場做駁腳...
班大帝真係...
真 鍠班友自動波
vdb 個作用我覺得要慢慢觀察, 佢今場先第2,3次正選打防中 (上季收例戰唔計la, 再之前已經係土耳其野?)

對佢個要求不宜太高又唔好太低
逗住中場唔好慌失失咁已經夠, 踢到聰明仔咁先,
呢個位要進步無1,2年都好難睇到

如果穩定到再向ramsey 或者hehe 方向發展, 睇佢同so9 點安排

當然呢場YB 11vs11果陣壓迫力好弱, 返英超先見真章
快啲綁架屌地過黎啦屌
牙朗自己兼任埋領隊得唔得
果場真係MOYES代表作,波到人到既搶迫,勁撚熱血,就算最後輸左我都有讚佢。
呢球最尾應該激撚死佢
佢已經係咁幫波解波都做唔夠咁你想點
Bruno Pogba又退得唔夠後
對家點樣質素都好俾到咁大壓力唔係因為Fred而係對Wingbacks推唔上前+冇反擊點
其他三個講到口臭啫
尋晚Vdb d走位有時望到都一言難盡
你起碼都要比球員睇到你會諗點改善
條撚樣叫李奧維迪睇積基卡踢波已經顛,之後仲話唔知點做

so9 必需走,但起碼佢都識呃下球迷球員所以我覺得佢冇Moyes 咁大罪嘅
其實卡神麥堅拿應該都無乜料,費倫我諗都比人架空咗,次次影親都個三個人自己傾,無見過費倫有傾過
唔係話干地唔好,不過人哋係踢三中堅,同我哋四後衛嘅理念唔夾
蘇B 轉做公關算啦
搞下更衣室聯誼 出下記者會講下嘢好了
d 排陣同臨場變動廢撚到cry
好記得有場主場對修狗
入完一球又係守守守守到尾輸返1-1
有球佢後腳交都要屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞