[躝返挪威養三文魚啦屌你老母] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立兼林奠黑警國安共黨支那仔吉狗死全家吹水區 [1468]

1001 回覆
44 Like 9 Dislike
汕漕
英格蘭國家隊大後備係咁上下質素啦
仲有邊個
啲決定好慢
意甲之恥我都覺得抆
希望我燈
中場Fred 出事 同人搶波 輸咗9成
左路普巴係咁甩波
右路awb傳控出事 加無腦

好多時高波第2點無人搶或唔夠人搶
垃圾球會
嗱嗱林叫呀朗打比施丹啦屌
唔撚想再睇so9, 球壇奧巴馬,垃圾
長傳轉守為攻..... 戰術大師game plan 係傳比lin?
最大問題真係so9 唔識教波
排陣 輪換 戰術 換人全部都唔識

唔係無俾時間佢
時間同球員都比晒佢
愛美麗見到蘇狗真係開心死
又送六分畀佢出線
無論英國嗰邊,或者大馬嗰邊,都仲有好多人話我哋係勝利球迷,原來每年成億嘅轉會費,係冇諗住攞冠軍,選擇比時間蘇斯克查成長,咁真係千古奇冤施丹同林伯特,係球會冇比時間佢

唔係我睇唔起隊波
而係你地睇唔起人

相信大家幾了解自己隊波嘅弱點喺邊
期望同實際踢落有落差點解唔可以認
我覺得要參考車路士,暫時時間尚早,最好過咗個歐聯分組賽炒
呢度啲ching早幾星期先話陣中無人可用焗住用fred
想知如果一條撚樣場場都出事嘅話 其他教練係咪都會繼續用
咁都怪到牙費?
佢今日一個標三個喇喎
迷辛聲音已經跌到最低谷
宜家開始迷辛吧
前面剩係放一個C朗/Lin 就係on9
要防反前面起碼要有兩個反擊點, 仲要拉邊, 儘量利用球場闊度/ 深度
蘇sir 個垃圾531 就算把啦, 只防不反, 學埋摩佬D 衰野
根本次次蘇狗d 死守戰術
就係係原本既防守排位上 塞多條友落去
但次次都係搞亂自己 而做唔到加大防守範圍

只不過係將原本 4個人守既area 變5個人
閘唔會拉出d前d去守 中堅唔會有一個多d 上前搶
中場唔會主動d壓返出少少搶 8,9 條友聚晒係禁區附近
守到都係清返個波比人

人地進攻可以加壓 但曼就分工亂左 仲混亂

對魚腩覺得要贏就係睇唔起人
用魚腩又睇唔起人喇我
收晒步擺明想cup返大位
當個後衛on9
我覺得球會都認清一個事實,蘇斯克查如果過到分組賽,以佢嘅布陣,都只會16郎,不如換過第二個領隊玩
嗰晚贏完卡數之後我睇埋拜狗對RB
nagelsmann本身唔係踢開4231,但係成隊啲組織同反擊好j到
講人腳,我地除咗防中位差啲,其他位置唔會差得過人地,但我地踢出嚟同人地比真係差幾皮
俾你講曬啦 其他人仲點講?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞