[躝返挪威養三文魚啦屌你老母] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立兼林奠黑警國安共黨支那仔吉狗死全家吹水區 [1468]

1001 回覆
44 Like 9 Dislike
聽講白狗potter幾有料,夠唔夠班頂ole
啱啱睇返重播
雖然awb 紅咗係影響咗一開始so9部署 有啲唔好彩
但就係依張紅牌見得到so9根本一啲臨埸調動同應變能力都冇 未段死守但冇反擊搞到久守必失
依家隊波除咗話冇fit防中之外 基本上有返個正常嘅領隊都可以挑戰冠軍
但靠so9就真係含得撚
幫倒球會重建 但唔識教波
領隊呢個位唔啱蘇狗架喇
轉做director of football好黎好去啦
double黎生 三個教頭
你肯定係末段死守
定係半場已經泊左大巴
鳩估 曼聯炒蘇之後最想要拖丹
個squad有晒拖丹最想要既人
係sob俾份肥約錘斯架!
非鳩估
肯撚定捱到炒so9果日
市面上又冇哂好領隊
年年碌到入前4好難炒

你睇吓人哋嘅班主,同埋我哋嘅班主,人哋對拜仁輸三球,已經傾緊要炒人,我哋啲年青人更加輸得肉酸,一啲消息都冇

睇班球員ig有個咁樣嘅Filter隻手搞個嘴好撚好笑
有冇人知個filter係咩名
妹即刻應承續約
輸多幾場柒波牙朗仲唔發脾氣呀
係鍠蛆有幾何輸到咁侮辱
牙朗教練又出現了
老實,蘇斯好難炒,除PR出色,唔計搞掂後費sir時期幾代主帥之亂&擺平更衣室,淨係費sir徒弟+名宿的光環都夠喺曼聯燒,仲未計隨時年年前四入歐聯(雖則會落歐霸),格拉沙要cap水咋嘛。
講真,蘇斯管理人事方面真係已經最似費sir,你估咁管理大間曼聯,平衡山頭勢力易咩,睇吓摩佬尹戈爾同最on的耶子,I don't know how to win,佢哋知唔x知教緊曼聯。再睇買人,要英人&後生行先,執中堅前鋒
依家係欠軍師教戰術執行,既然搵得c朗,費sir帶埋基羅斯番嚟好嘛?
牙朗係咪有拉下皮個啲 塊面膠膠地
熱刺紅牌都輸三球
大家唔好太傷心
唔好咁自負啦
Young boy好勁
佢哋有錢炒人咩
拿樸達好似本身唔like koeman
蘇蛇世界仔老板鐘意下屬又鐘意點同
同達蛇一樣
同意 曼聯主教練最需要真係man management
戰術可以交俾助教團搞
睇rio 訪問都話費sir以前根本唔會理訓練同戰術
全部交晒俾基羅斯或者梅倫史甸
費倫就好似個跟班咁痴住費sir
但係蘇d 臨場都唔可以咁撚廢 呢d位俾人見到佢廢 佢就最大責任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞