[躝返挪威養三文魚啦屌你老母] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立兼林奠黑警國安共黨支那仔吉狗死全家吹水區 [1468]

1001 回覆
44 Like 9 Dislike
其實而家唔見得awb防守好好 中間又有varane包住
真係可以試多啲大碌
嗱 蘇斯克查除咗毫無戰術之外呢 仲好撚蠢架
話佢豬佢又唔撚係豬 話佢屎佢又唔撚係食屎 一啲排陣常識都唔撚識架 都無讀撚過足球 乜撚嘢都唔知戇鳩鳩咁喎
辛控完果下係會令人有期望
占係傳比佢果下都知無咩用
咪係囉 自己話得事 + 有資源
請多幾個幫手我又真係唔信下下要上到格狗度

呢個位點都係入so9數
亦真係係關佢事 + 佢可以做到嘅野黎
睇撚死佢唔會 佢都堅持用fred
好誇張其實
對面對野好似只係贏過兩場歐聯
打到好似多蒙特咁
英超話哂而家暫時第一,上季第二
咁既實力比人禁住抽,對面變身球皇隊咁
一個紅牌就當自己隊波係錫菲聯咁守 抵輸啦
你縮到咁搵隊學界去都踢到巴塞咁啦
要SO9換教練團個難度都好高下
全部都有曼聯DNA係度 好難炒
仲要慘在我地教練團九成都係英撚
大部份英撚教波都好廢呀
佢自己都係前鋒出身 和/輸緊個陣費蛇咪係會放佢出黎禁攻 屌你老母有綠木唔用 出廢lin sub朗
但又咁講
中後場都keep唔到波
定d黎咁踢都唔得
一野就比番人
對面又一搶逼就係咁失
Dear my Ole,

強隊體驗卡只得一場
Ole's at the wheel,
Tell me how does it feel?
有冇諗過其實可能佢覺得而家個踢法係無問題
佢換咗死球教練即刻有成效, 睇下佢有無勇氣去郁麥堅拿費倫呢班呃飯食友

無嘅就帶埋返去攬住養三文魚

我都想講好耐
人地車仔對痢,同樣半場打少隻閘,人地下半場出嚟都可以同痢踢到有來有回。

我地對隊分組賽魚腩young boy,打少個要搞到全軍退守全場2射門,仲要最尾守唔到輸鳩埋
但都係冇入波
講經咩
70m買期望 J Ball control?
有幾靚控得
職業球員黎,呢d基本要做到啦空哂呀
young boy琴日個個邊線都得
通常下場會比意甲之恥或者維拉里爾屌打,話你知唔係年輕人勁左,係我曼戰術廢
講真如果出份糧養埋馬達依D所謂更衣室大佬幾年,用都唔用,話可以幫助到年青球員 (SO FAR唔多覺有咩效作用),倒不如好似今季咁請個多一兩個教練,對隊波仲有明顯效果。
點解冇左12 pro買
以前唔係不嬲上一代會照賣?
我之前有問過似唔似古天樂
陣式問題啦,半場收起VDB入華拉尼,三中堅水土不服亂哂,邊路兩閘又唔敢上,三個中場中加個牙朗全部堆埋係中間可以點keep波上次對熱刺打少個比人屠1-6,懷疑蘇B練波從來無練過10打11
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞