[躝返挪威養三文魚啦屌你老母] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立兼林奠黑警國安共黨支那仔吉狗死全家吹水區 [1468]

1001 回覆
44 Like 9 Dislike
想知再講啲fd
足球是我們的朋友,永不放棄
Nothing is impossible!
其他人on唔on9我唔知
淨係知你係傻鳩
但我想說,今場出現紅牌前,按照場上形勢,曼聯是可以全取三分,輸波可說是人為

想知點樣輸波可以唔係人為

We are getting closer and closer and better
所以而家最迫切唔係防中,係教練
成季流流長有邊隊冇傷患,傷一個就唔識贏波咩
其實蘇斯克查得罪左連登仔啲乜

講真
佢無料又唔係第一日既事

點解當初接受而家個個咁harsh話炒佢

佢又唔係摩佬咁恃住出名周圍屌人

佢待人接物同公關 算係佢咁既年資同年紀好撚成熟...

你唔鍾意蘇B戰術又好 主觀覺得佢唔識換人又好

你唔可以否認曼聯領隊真係好多年無出現過既一個名宿...
皇天擊殺左AWB、蘇狗同Lin而都仲係輸波嘅話
上季利記成績退步好多人話因為無左雲迪克,但明明無左雲迪克佢地仲保持到頭2名,之後傷埋馬迪普無哂中堅,拉軒達臣同法賓奴落中堅都踢得有板有眼,係之後連軒達臣同法賓奴都一次過傷埋,要傷成咁先開始大走樣。而我地就單單因為缺少防中一個位就唔識踢波? 如果係咁,轉會窗一早要天價轟落去防中而唔係其他位置。
蘇狗不宜教波
如果而家般奴一傷我地真係即刻含撚都似
買咗防中到時又話差個正前㗎喇,點都有藉口
又話卡叔成日傷之類,總之買極都唔夠人
你睇下哩個post啲人互咬咪知on唔on9囉
但係你自認傻鳩
C朗心諗DLLM
有米ching
爆閘爆到咁柒真係少見
變臉變得快,只能共富貴,不能共患難,是很多曼聯球迷的特點。

如果真係不能共患難
12年打後就走晒啦
平版只有apple

細機就mini, 無錢就ipad, 有錢就直上pro/air
有啲想轉會買z fold
贏波時,不要沉醉於勝利之中,輸波時,不要沉淪在失敗之中

想問下球迷贏波就J輸波就屌, 會影響到球隊啲咩
不過好彩隔離係和波 都叫好d 好似係
有人話黑哨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞