[躝返挪威養三文魚啦屌你老母] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立兼林奠黑警國安共黨支那仔吉狗死全家吹水區 [1468]

1001 回覆
44 Like 9 Dislike
老鼠有時都仲引到我笑 呢件
香港人是應該支持年青人的
good topic
一係唔換人
一換人就自己拆陣
佢一收哂阿朗般奴就知遲早收皮, 臨尾換馬出嚟又唔知想點
呢件同佢鬥口臭玩泥漿摔角就得啦
前場搶迫,遮線,執第二點依D野已經唔需要什麼個人質素,靠既係勤力同領隊灌溉個包圍網理念,再睇下今季換左個死球教練之後,死球進攻同防守好左幾多,證明班球員係做到,只係個領隊依幾年咩都無教過比班球員,一味靠PR呃飯食
睇住條撚樣琴晚進退失據就好笑
又想死守搏一分,但係又諗住換lin 馬出嚟救世
最後輸鳩埋真係笑死
年青人話你知咩係足球
死守到88分鐘想攻但馬根本無殺傷力
唔記得又要搏屌 畀人屌完又玻璃心 使唔使呵返你?
睇返精華同即討我真係用4隻字嚟形容
進退失據
想死守,又唔出馬迪換般/普是但一個(甚至以呢場表現vdb都可以留底幫手啦)

失第1球,3個中場完全遮唔到線/攔唔到波/mark唔到人

當唔計3個中場無做嘢,成條後防5個人對人地3個,shaw又係慣性收咗入去到人哋就出波先過返去嘗試做攔截;dalot尾柱完全唔知mark緊邊個;華拉尼/冰都係企人哋入攝球員嘅後面,好似得龜係企啱位但爭一步

到咗失呢一球蘇蛇已經諗住攞一分算數(其實可能係45分鐘已經係),直頭叫阿朗/般奴唞打下場好過,咁但係你89分鐘又換馬狗出嚟做乜呢?

第2球連王知道大家悶特登派膠就無撚計啦

紅牌過後其實揀攻定揀守都真係無問題,但你要守唔該就守得徹徹底底,做到半桶水到真係失波之後先換個防守球員落嚟有X用咩

89分鐘換馬狗更加令人摸不著頭腦,你唔係話打到89分鐘先想再攻呀?

除咗stone撚咗,如果唔係稍為有腦都唔會做錯曬以上所有嘢

但蘇蛇做到
今季唔敢講, 睇下阿朗keep唔keep到全季唔傷

希望趁仲氹到仔拿拿聲氹掂普巴續約, 下季執隻防中就換人衝冠
真曼
講真就算作客上半踢少個,都覺得仲有餘地攻多陣
so9邊度嚟既自信覺得會守到成粒鐘
都唔明點解45分鐘就要守

整體球員質素唔止高一班, 就算踢少一個都搏到70分鐘先啦
應該早啲出馬迪幫手hold下波 出三中堅根本多尻餘 搞亂自己
1. awb
2. 蘇蛇
3. lin
Lin
輸一場 又開始變so9

勝利球迷
仲有連皇no look pass助攻
年青人救世主
我反而會排

Lin
So9
Awb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞