[躝返挪威養三文魚啦屌你老母] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立兼林奠黑警國安共黨支那仔吉狗死全家吹水區 [1468]

1001 回覆
44 Like 9 Dislike
要救世搏靈光一閃, 應該留阿朗般奴, 點會信lin馬架
條撚樣加時嗰陣喺度企定定,好似等睇十二碼咁
見到就火撚滾
第1日睇波?
我曼不嬲踢天才波有閪戰術
最慘又唔撚係打開3中堅
自己換多個後防入黎搞亂自己個陣
之前有場又係咁, 無啦啦走去換後防搞到輸角球

唔記得邊場
屌原來真係弱智

踢返4231無啦啦變咗全攻陣

講講下又鳩唔撚搭柒
大家咁話
馬災係咪呢世都唔會再跑
連皇證明到自己可以改變戰局
講緊而家阿特蘭大其實都唔廢
人地進攻足球有form過蘇蛇
夠你條撚屌弱智?
話尋晚咁樣轉陣守冇問題
有乜撚好驚
入黎爆閘做attention seeker 都驚
打成段字果陣有冇手震
又比大家感受下蘇狗足球
踢到妹下妹下咁換人又鳩
最尾補時輸鳩埋可以話係求仁得仁
換牙朗都可以接受
出綠木/馬狗呢d速度型維持返單點壓力等對面無攻得咁輕鬆都好呀

換連美斯助攻對家真係戰術大師
我一路屌緊三中堅,你掛住葬你老母
成班傻鳩見上場lin入波就打撚晒飛機又話要續約又盛
屌你老母機會唔係冇比過
Bruno黎之前睇佢同P仔啲閪波冇人記得?
上季?係咪換T狗入黎
之後就係咁俾人笑黑氣石
正路都會放手一搏入番粒, 會留阿朗般奴呢2件全隊把握力最高既人, 入到第2粒先睇情況睇下換唔換人守
不過戰術大師真係無正路可言, 換走佢地, 入LIN 同馬迪
係喇, 就係黑氣石嗰場, 無啦啦整散條防線
蘇狗輸波真的很興奮
唔記得定係你話對年青人都唔自負得
比人笑2句就老母
係啦係啦你提我老母 我真係會好嬲啊
弱智就梗
睇邊款啫
我認同你琴日YB踢落唔差
好肯迫搶 好肯攻
呢樣野相輔相成
係曼聯攻唔倒 下半場更加棄攻先有咁嘅局面

曼聯咁嘅人腳 逐個位秤都高兩班波
點撚解會食唔住呢隊YB?
講緊11打11果時都已經冇乜優勢
對結果非常失望,甚至過程都非常差,一定係主帥食哂責任
老實,揸住呢手牌,就算紅咗個打少1人,場面都可以無咁肉酸。但無論蘇斯的換人or戰法都俾唔到人信心,何況球員。大佬,你咁換人法,球員都唔知主帥想點。
唔係幫口,因為都唔值得幫。不過留普巴喺到會唔會想用佢身型hold波以致長傳反擊?(雖然做唔到,但c朗球12碼真係又靠般奴長傳造出嚟),同埋如果係的話,應該收般奴出馬迪先,保持番4後衞而4中場偏守,由中場做搶迫遮線先,再後尾出華拉尼清&頂波,會唔會好d?一半場就收中場換後衞,連對手都知你放棄中場準備受壓。

最後,最失望的係蘇斯想贏怕輸的性格又出嚟,如果連c朗呢種贏家心態都改變唔到蘇斯,咁我哋曼聯都係咁先,就算之後碌到個杯返嚟,蘇斯都無雄心/衝破樽頸變質,唔係成就曼聯霸業的人選
竟然覺得曼有歐霸踢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞