IGN史上最佳遊戲投票

621 回覆
6 Like 63 Dislike
冇追Po
見到GTA SA 險勝RDR2 sad9 咗
屌自膠
RDR嚟
RDR2 連入圍都冇
IG D人無病吓嗎?
BOTW輸GTAV?
Diablo 2 VS 巫師3,兩隻都玩過,相差成十幾年點比。論好玩我揀Diablo啦,劃時代。
最後

最二多票嘅youtube
Zelda屌打GTA V啦, 又唔係GTA SA
IG果啲無錢買switch玩?
有無咁中意GTA5

細節又做得差過GTA4 係得Trevor救起成個主線
少人玩就一定架
GTA V銷量講緊1.5億,BOTW先得2500萬
不過未必直接關事,要考慮會Follow ign ig/youtube係咩嘢人
GOW 訓係度等贏
總決賽,正式啟動!!!

《God of War》 (2018) vs 《Grand Theft Auto V》

70-30dllm bow輸比gta
GOD OF WAR我玩晒1-4集,好GAME黎但真係唔明點解神到咁
1-3集明顯睇到參考羅拉同鬼武者, 4集就有少少參考DARK SOUL同LAST OF US
感覺隻GAME除左佢個神話故事外, 好多野都係參考其他人, 仲要好明顯
同意, SA vs BoTW 就有得鬥
GTA5, 如果唔係有online 真係無乜特別
你條弱智仔連「唔覺神」同「唔好玩」都唔識分,死撚咗佢啦
IGN搞投票 預左係吹奏 美國 勝 日本

掉轉 日本本土搞 肯定 日本 勝 美國

認真輸
GTA 5贏薩爾達
成件事錯撚曬

不過論coverage 嚟講gtav 贏曬
始終玩過gtav 嘅人一定比botw 多
真係唔知點解會靠新果集贏到SA
反而GTA5贏薩爾達

成件事都同IGN一樣咁on9
老老豆豆
淨係RDR2 都已經 >>>>>>>>>>> GTA5
當年戰神重要贏左RDR2
可能美國太多人重課緊GTA online
呢d投票始終都係鬥fans多
Sad 9咗
論rockstar 最佳都係RDR2
不過IGN 呢個網其實出名fans 同寫手都係Normies
都唔係好in depth 嘅gamer
有睇dunkey 都知,COD全部8分以上, TLOU 2 仲要10分神作
spiderman gameplay 就話make you feel like spiderman
Dunkey出果兩條game critics真心高質
佢玩過好多game之餘份人又夠敢言

懷疑有人洗票
其他3個平台都係GOW贏
同埋好撚誇張喎 ... 9 萬幾人投咗票
之前每 round 都係萬零二萬人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞