IGN史上最佳遊戲投票

621 回覆
6 Like 63 Dislike
可能去到8強得翻任天堂game入圍
呢句說話就等同marvel啲戲係最佳電影咁
你係認為「最多人鍾意」同「最佳」係等價?
定係你認為用「最多人鍾意」去代表「最佳」係一個比較好嘅準則?

如果你認為嘅係後者,咁個投票應該直接叫史上最多人鍾意遊戲投票,因為兩者唔係完全等價。
睇左最多入5個
舊年YouTube推薦ctcc決賽比我睇,之後就上左癮,依家玩緊大作都會心喐喐走去玩幾鋪tetris
32強,正式啟動!!!
星戰同Fallout 55波
畢幫大戰俄羅斯方塊
Skyrim反cup左時之笛
第一局好多老任驚一開始大優勢,結果臨尾被反cup

cls HL2輸咗比羅拉

心煩意亂
在總共 32 場比賽中,多達 11 場以爆冷告終,其中兩個 1 號种子(超級馬里奧世界、超級銀河戰士)失敗了。勝負差距最大的是12號种子的《刺客信條4:黑旗》,以85%的票數反對5號种子席德梅爾的文明4,總票數相差超過30萬。以 15 號种子的《古墓麗影:崛起》擊敗 2 號种子《半條命 2》僅 4 個百分點,即大約 16,000 張選票,以最微弱的優勢獲勝。
嘩skyrim贏時之笛
直接飛去決賽打botw算啦
我估投票者年齡應該大極有限
大年紀嗰班投時之笛metroid應該佔大多數
全世界同我入去投Fallout NV...
tetris落後緊
batman arkham city 反CUP 馬利奧64
好感動
馬利奧應該分太散配票所以輸,應該下一輪會得返一隻馬利奧然後屈到入四強
GTA SA 咁都輸 真係無話可說
Ign俾tlou2 10/10滿分神作
但又唔提名俾人選係咩玩法
wow應該入到最尾個輪
minecraft唔應該輸比BioShock
Minecraft現象級別
玩咗十年仲係熱門遊戲,不斷update緊
Bioshock單靠第一集要贏實在太難
原來CT輸左
鬼佬真係車槍球嘅世界
同你一樣, 人地有加分位同你有減分位一樣
打個和唔好咩

但可以望清楚隻game咩斤兩同上面堆經典比
一嚟就冇nier唔洗睇只會顯得自己冇見識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞