IGN史上最佳遊戲投票

621 回覆
6 Like 63 Dislike
決賽會係botw vs rdr2
點解冇大愛2??
10/10 大作嚟喎,淨係放隻1出嚟做乜鳩?
Bloodborne對hla

受眾人數差咁遠
On99 Zelda 遊戲性公認係top tier,
ff7 回合制已經fade out la
唔好係到老屎忽式認屎認屁
Matchup 32 WHY NOT BOTH AR
乜能野投票黎 FEEL 到D人純粹投返自己玩過既GAME
STARCRAFT , MGS3, HALF-LIFE:ALYX , 唔知以為係垃圾GAME黎
就係出ff7咪輸, 出ff6反而有機會
老老實實
很多matchup都係上面個隻win
Bioshock對overwatch都痴線兩隻完全唔同,anyway bioshock點輸…
LoL 點解唔入流
紅足咁多年唔係冇原因
盲反少陣
除非FF6揼本好似FF7咁重度remake
不過即使係咁都超越唔到

FF7砌埋外傳成個世界觀喺度邊有得輸

不過輸比撒爾達囉
Zelda個fans pool太大
始終成套系列主角同故事都係統一圍住link
Skyrim呢隻鬼佬咁鍾意既都只可以同時之笛平手
真係好難再搵到對手
不過我想Tetris贏 真正經典中既經典
賣下肉你就當佢神作,笑死
講真zelda一定冠軍完美遊戲
覺得係一堆人冇玩過P5就揀左Mario
Mario未玩過都一定聽過
都有2成幾支持度
以音樂遊戲去對戰經典 咁既成績雖敗猶榮架喇
乒乓
你講個幾隻唔入流
Lol跟本全世界都仲係好紅
Fortnite OW歐美大撚把人玩
Hades拎咁多獎咁多提名都唔入流
個投票唔撚岩你心水就話人亂鳩咁黎
On99
咩呀 劇情好有深度喎
呢4隻我相信放隻silent hill落去都會贏80-20
同埋係放都放sims2啦,sims3憑咩
好多game都冇玩過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞