IGN史上最佳遊戲投票

621 回覆
6 Like 63 Dislike
果啲傻尻就由佢吠啦, 同講pc無對馬=垃圾果啲人同品種
自動人形邊有咁差 啲負評玩咩咁巴閉
無話差, 但你睇唔睇到呢個係咩投票
負評應該係Nier唔可以同表入面64隻遊戲比
依64隻遊戲係由IGN staff選出嚟,同時嘗試保持genres嘅多樣性
所以可以見到一啲基本上冇得爭第一嘅遊戲,例如Journey、Inside

咁個問題係Nier屬於嘅genre,近戰ACT/ARPG,似乎係比GOW(2018)、Dark Souls、Bloodborne擠走咗。
Fallout點解會落後緊
Nier automata都冇,唔駛睇
自動人形邊有咁差 啲負評玩咩咁巴閉
負評應該係Nier唔可以同表入面64隻遊戲比
依64隻遊戲係由IGN staff選出嚟,同時嘗試保持genres嘅多樣性
所以可以見到一啲基本上冇得爭第一嘅遊戲,例如Journey、Inside

咁個問題係Nier屬於嘅genre,近戰ACT/ARPG,似乎係比GOW(2018)、Dark Souls、Bloodborne擠走咗。

負評應該係想表達Nier automata唔可以同表入面64隻遊戲比

Nier屬於嘅genre - 近戰ACT/ARPG,似乎係比GOW(2018)、Dark Souls、Bloodborne拎晒啲位。
證明IGN ON9
16強,正式啟動!!!

八組除左日本隊內戰,其他都係55波/46波
打鬥比起前作非常有突破喎
呢隻既變化點都大過Demon Souls -> Dark Souls啦
第3週係新故事黎
係第1, 2週先只係唔同視點
佢呢種咁既週目玩法係好特別
其他驚既多週係無咩分別
惡魔城唔係roguelike
你講既係銀河戰士惡魔城類
16 強又有一組任天堂內戰
仁王2唔算堆怪啦
同埋用地形屈你呢樣好正常
係呢類驚既特色
仿souls類黎講佢係最好果隻
而且戰鬥系統都有自己一套
GTA 告急
The Best Video Game of All-Time - Round Three - Matchup 6

14,653 votesThank you 🎉

Batman: Arkham City

50.0%

Dark Souls

50.0%

真係55波
俄羅斯方塊 & Pokemon 都輸咗 !!!
我好後悔買咗1
悶到痴肺
比人串隻狼教仁王做game笑咗
咁隻狼係魂類始祖公司整
好唔過仁王就死得啦
仁王缺點係明顯,但戰鬥的確好玩
仁王都悶咁你應該其他類魂驚都唔使玩
botw 贏 bio hazard 4 咁少,班友弱智?
惡魂 DS1 DS3 BB 隻狼N週目白金晒+長期PVP (DS2無白金但都唔知N週目+長期PVP)
係仁王伏姐
單係類魂仲要好似暗黑破壞神咁刷裝已經係死罪
刷裝我直接D2 D3唔好?
好多反任票
我講類魂驚,唔係元祖宮崎既魂類
講緊模仿魂呢類驚中佢做得最好
刷裝本身唔係問題,一週可以唔刷都正常玩
佢係多週目先迫你刷裝,先有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞