IGN史上最佳遊戲投票

621 回覆
6 Like 63 Dislike
晉級路線嚟講gow含金量最高
witcher3 skyrim 間接擊殺時之笛
HF2係現代無人會想玩嘅遊戲?
睇投票走勢GOW應該入決賽
另一邊就GTA V有少少優勢
In gta we trust
應該咁講 你同時比呢兩隻game一個小朋友/無打過機既人玩
應該點都係新 rise of tomb raider會吸引佢地玩多d
除左你細個玩過想重玩/有玩舊game興趣
新game站係巨人的肩膀上 無論開發引擎 硬件 資源上都成熟優勝過以前
客觀上比舊game優勝好正常
例如新game 射擊方面 後座力 槍聲都較真實 有改裝系統 有Bullet drop 甚至有射唔同部位cripple效果
唔通真係 gta 內戰 ?
Ig個邊技成點
GOW vs GTA SA
IG 60% vs 40%
Twitter 62% vs 38% (28700 vote)
IGN 61% vs 39% (10301 vote)

Zelda vs GTA V
IG 37% vs 63%
Twitter 55% vs 45% (31366 vote)
IGN 54.5% vs 45.5% (10003 vote)

如果ig 依然係佔65%票,咁GTA V贏緊少少
大約3成之前有投嘅人未投
真定假
有得追嘅
3成計少咗,應識4至5成嘅人未投
咁荒野之息冇 lu ...
但係個topic 講all time, 呢只tomb raider係同期作入面都唔算出色,咁都入圍IGN真得啖笑
要放就放1996年三角波版,3d動作遊戲里程碑之作
咁就閪喇,新game一定贏
zelda真心覺得唔好玩
GTA V真心覺得唔好玩
Gta 5算把啦, Zelda好玩十陪
Gta sa就仲有得講下
gta5贏到botw嘅話咁我寧願gow贏到最後
鳩估最後一係gta5一係botw
你睇清楚d...
我意思係另一邊係陪跑
另一邊先係真決賽
witcher3咪剩係得兒登仔吹奏
論劇情論遊戲性同GOW完全冇得比
更加唔好話同zelda,GTA比同2077比可能贏既
贏IG 贏天下
你個世界得連登?
Witcher 3既故事中既人性選擇
出色既支線任務, open world做得好
Gta既話, V就算啦, Gta sa車尾燈都見唔到
Ign本來最多就係鬼佬 尤其美國佬會留意
GTA係大受黑鬼歡迎既神作 額外有加成其實係合理
但zelda同樣係好多美國gamer既經典 或者可以減低GTA既加成影響
我覺得入得呢個選舉既遊戲都值得任何人去吹奏。
成日比黎比去黎拎優越感。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞