IGN史上最佳遊戲投票

621 回覆
6 Like 63 Dislike
咁更加唔好擺啲好似overwatch/lol嘅game俾人投啦
FF何嘗唔係80年代就開始
咁都有得賴
黑白畫面?
巴打張display card壞左?
是但啦,你有一處係覺得咁樣投會搵到greatest of all time?
成件事盡顯IGN就係業餘、不認真
講gameplay Witcher 3個戰鬥一樣係做得唔好,咪又係大把人吹到神作
一陣投咗call of duty出嚟
咁一樣有大把吹到nier神作
神作從來都唔係講緊遊戲所有方面都完美
Lol 同 hades唔入流都講得出

眾人皆醉你最醒

一隻全球最多人玩嘅moba
一隻係號稱最好玩嘅roguelite arpg
WoW
根本唔撚係best game of all time
係most popular game of all time
一個專業嘅評論媒體,係要指導玩家去欣賞唔同嘅遊戲,建立IGN響遊戲評論嘅權威。

玩家話乜就乜,無見解嘅媒體,我睇連登睇reddit唔好?使鬼睇IGN
雖然我諗大家而家睇IGN都係當新聞媒體咁睇,唔係睇評論
仁王2 好撚糞喎
一味堆怪,垃圾地圖設計

最鳩係無得反制
後面一堆屋頂瞓低嘅骷髏弓、鎗兵
你唔行近佢地唔起身,喺下面低角度無得預先射殺咗佢哋先

根本係特登搞圍毆屈臭你、為難而難

利申兩代都買齊season pass
有個fallout New vegas對league of legend
dota啲人唔鍾意lol係因為guinsoo同pendragon做埋啲仆街嘢,開頭想人玩lol等自己有錢落袋就剷咗成個dota forum,原本個page變咗直接叫人玩lol,然後lol宣傳方面又係噉靠踩dota上位

仲要後嚟有人話lol啲「原創」英其實係舊dota forum入面啲玩家suggestion嚟
Golf
雖然佢真係好多垃圾地圖殺同亂鳩咁堆怪
但講動作部分點都贏Hades多多聲啦
同埋原來仁王系列都夠格叫糞game
兒燈文化,不是發言者心目中嘅神作,就係糞作,只有簡單二元分立
點解無英傑傳系列
全部game 都唔同類型
邊有得咁比
civ4 fans here 😃
幫隻game補下血先
所謂三週目係完全唔同既
四週五週就係重打最後果段仔姐
所謂既唔同純粹做少少野改少少
行同一條路, 同一個boss, 同一個地圖
一二週目係
三週目唔係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞