IGN史上最佳遊戲投票

621 回覆
6 Like 63 Dislike
童年vs成年
Chrono Trigger對Burnout 3
CLS點揀
得歌好聽
痴撚線咩世界
覺得好合理喎
純粹鬥人氣
有無情?
又唔係排名賽,只有第一名
幾時對決都係咁架啦
點揀
見到ff 7秒投
跟住見到對手係botw
想收返
CLSon9 matchup
我玩咗百幾粒鐘 都get唔到神喺邊
以受眾計,Rock Band 同大部份比都係炮灰啦
入選 64 強可喜可賀啦
我投咗mk8
本身蘋果同魚蛋好難比
sa 可能玩完主線你就會收埋
但mk 係有fd上嚟隨時會開嚟玩
如果有FIFA Mon Hunt呢啲我估都可以贏到幾輪
好多未玩過哂2隻game 唔想投,不過想gtasa 贏到最後
WoW vs Fortnite
Dark souls vs Shadow Colossus
有witcher 3 對面都九成輸

btw Bloodborne 世一
得劇情虐少少,同音樂好聽,真係有排都未到佢
warcraft同fornite估唔到會差咁多
佢未訓醒,唔好理佢
我兩隻都有玩過
都係投薩爾達
呢啲都係鬥fans多
玩下咪算唔駛咁認真
動森唔差
但係起碼7成玩家都係湊熱鬧人玩我玩
玩左排已經冇咩人玩
Titanfall 2果班hardcore player玩到而家都仲好癲
癲到今年都仲hack入apex叫respawn整返好Titanfall
好難比較,兩隻都好玩
但以影響力同遊戲歷史地位嚟計,Diablo II 可勝
Warcraft本身就係一個神話 代表住MMORPG既巔峰
幾乎十幾年一直係持續高企既玩家人數 就算台服 係巴哈都係差唔多連續十年霸佔巴哈版排名第一位
佢仲要係一隻月費game 講緊既係每個月要比成舊幾水先玩到 都可以有咁龐大玩家數量

如果唔係暴雪自己敗壞名聲 wow劇情同玩法又越出越差 仲要mmorpg末落緊 Fornite呢d免費既大逃殺點只輸咁少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞