IGN史上最佳遊戲投票

621 回覆
6 Like 63 Dislike
個投票亂9嚟
有幾隻根本唔入流唔知點解會係到 (LOL, fortinet, overwatch, hades)
仲有一堆經典game冇, 點解係呢64隻
有D根本唔同類型冇得比
GTA SA vs MK8
動森 vs Titanfall
GTASA / mario kart 8
正常既,非core gamer都唔會睇IGN呢類網
60歲先中年
揀mario kart 8嗰36%係乜嘢心態
咁時之笛同ff7 比呢?
we need YOU to help us decide which of the 64 games selected by IGN staff really are the very best.
原來班契弟揀
10/10, Too much water
SA冇得扔蕉皮
12同32真係
呢個淘汰賽都弱撚智
日本仔投最受歡迎女角用淘汰賽,起碼比嘅都係囡囡
俄羅斯方塊同Skyrim可以比乜撚嘢
咁嘅規則只有第一同輸,幾時輸都冇乜分別
至於點解係呢64隻,我覺得佢有考慮過人氣問題,始終係玩投票,比你放隻異域鎮魂曲呢d冷門神作落去咪一樣輸
the last of us 2 輕鬆贏啦
冇佢先正常
毫無公信力可言
蛇叔對The Last
蛇叔
自動Tlou2 之後已經唔會再信ign呢啲垃圾
惡魔城仲慘 對住鬼佬改成tps後大受鬼佬歡迎既bio4
當年日本仔既神作都輸一大截
蛇叔對The Last
蛇叔
惡魔城仲慘 對住鬼佬被改成tps後大受鬼佬歡迎既bio4
當年日本仔既神作都輸一大截
冇十分神作
其實玩過都好難比
唔同時代個標準都唔同,我唔識比
始終zelda系列本身都係一套由80年代就開始經典
botw係會囊括晒一批新舊zelda fans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞