[PC/PS/XBOX] 破曉傳奇 Tales of Arise 討論區 (2)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
聽講話越難, 出招頻率就越高,
easy嘅話有啲boss會發呆
頻率高咪仲煩 本身普通都係冇得連技 等break佢先連得
快d通左佢就算
有人鐘意難啲, 享受同boss互有攻守,
有人鐘意睇劇情, 快啲過左佢就算,
自己鐘意點玩咪點玩囉, 無問題架
男主 一閃點出? 勁遠一秒喺隻怪前出現
殺死隻怪之後發動
屌 隻驚今集終於有fast travel
隻GAME只要順住打 地圖行晒 見怪就打 支線做到就做
根本唔洗刷LV都夠打 亦都未試過因為買藥燒晒D錢 要刷錢
成隻GAME只係試過唔夠料整武器 要特登走去打
但係食埋料理去打 都係3-4場o既事 稱唔上係刷
同埋打完隱藏BOSS之後91 LV 要升100LV刷左5-6場
用霸道滅封5分內一場

完全無話唔買個DLC就要刷到仆街 反而係買左會易過頭
咁都有得屌
最後迷宮頂唔順轉easy上尾層先轉番困難
前面幾層又冇傳點 又成街大怪冇得break
主線最後個迷宮係設計得幾差
好彩有d封死入口嘅卒唔會重生
我都係法師3下下級魔法接水砲連射拉打就算,近戰都幾吃力不討好
果到應該打左5 6個鐘先上到尾層
我岩岩爆完機,想問個迷宮係邊? 而家得53lv 點解你地咁快9x lv?
..外掛dlc 唔係系列傳統黎架咩?
一開波買晒直接秒到爆機
我指爆機前面果個迷宮姐
爆機後有冇咩刷錢方法
執礦合飾品合到冇錢
都係執礦
你而家應該有好多金/白金碎片可以賣
我玩困難 打到最後個圖真係唔夠藥用
唔打d怪開唔到傳送 要較返次級
大家用開乜飾品?

整左粒5級命中全部都配ag減半

比法師用 用落一般般
其實控男主定魔法師最好玩
困難最尾d怪跳得就跳,淨打大怪既話唔係迴避方面有問題,打到去傳送位應該cp有剩一半以上
我玩困難低一級難度冇農Lv一次過到
避下招等王硬直再打其實唔難
可以原地企係度喪放大技 禁到完場喎
配埋增援補ag即係無限殞石雨 同喪射水炮光炮喎
咁都一般…你要一下秒?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞