[PC/PS/XBOX] 破曉傳奇 Tales of Arise 討論區 (2)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
女騎士最正
係 有+80%sp同exp. 根住有幾個+料理時間
印象個dlc 係2倍經,錢同sp
我90lv打95lv隻怪個陣有成廿幾萬經 到99lv個陣得幾萬 主要係你打到咁後先買冇咩用
差唔多 你唔skip太多野怪打晒個支線應該可以上9x lv
可能要再高lv先feel到
宜家我覺得升得好慢,妹左成日先升得2lv
又唔想同一張地圖9刷
反正都買左,睇下會唔會好d
另外80%經文物難唔難拎?
我怕係要打5x巨獸先出
咁我又要妹多10幾lv先有
唔難 都係支線比 你以家主線做到邊? 主線去到最終決戰之前 就可以係咁解d支線 難打個d boss後面打 4xlv夠做啦 唔好比d怪拋到 有好幾隻5x lv都好廢
隻怪嘅行動模式決定強度
你42Lv但啲怪60LV即係佢只係安排比你早啲遇到個任唔代表要你宜家打
我都係打住主線去到5xLV先轉頭打返
我5xLV打70LV塔頂都夠打,其他60LV都預你5xLV先打
打塔頂我放主角係後備係咁1血BG
然後竟然劇情要用主角單挑之後一出嚟得1血
其實係ai問題,次次打高lv,都死淨我一個
一個又唔夠力打
湖邊隻鹿54lv,俾佢摸一下扣4千up
仲要成30萬血,磨唔掂
Btw 宜家岩岩打完大樹,準備搵星舟
好似差幾隻貓頭鷹先齊32 隻,點睇差邊隻
睇下外觀差啲咩
打完一次果斷放棄走返主線
勉強冇幸福,先問打唔過
放棄咗 遲啲先打 其實可以屈水 但無錢
最尾去雷納之前段劇情睇到心癢癢
每pair都係到放閃光
由其女主叫男主留返最尾先講
呢隻鹿係幾勁 留到後面先打 你主線都未解到最後 好多支線未開
dl左放邊個file
次次睇小劇情都好期待
試過 SET 完呢個連近戰都唔會走埋去打
揾到32隻貓頭鷹之後淨底果幾隻都唔出
係咪有咩條件?
你要交左任先會再開比你
較 自身<50%hp什麼也不做 幾好
乜都唔做AI就會專心迴避等隊友幫補血
打完一周目白金, 發覺二周目都係虐怪為主, 好似都冇咩特別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞