[PC/PS/XBOX] 破曉傳奇 Tales of Arise 討論區 (2)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
我覺得應該有某d 地方,來回可以打卒有錢跌,個地圖又可以掘石賣錢,來來回回石頭cd,休息再黎
利:9up
我打緊困難有時用藥多, 刷埋都好似唔夠買不過升下LV係OK, 想睇下有咩怪素材係比較賣到錢
用男女主黑人同法師女,貪個黑人有復活盾女電腦用好廢
邊有人玩呢d game會用坦 個盾又冇特色剩係用黎防禦-傷
打螳螂剩1/4,死剩2隻焗住用咗鋪,係咁防反偷1,3下等隊友主力輸出好似都ok,手動吸仇恨走位保隊友應都有得諗嘅
差唔多打晒隱藏Boss,拎埋38隻貓頭鷹都唔發覺跳盃⋯⋯仲係 9%⋯⋯原來中咗bug 熄完機再開最後文物先跳,中間啲盃冇哂

差100Lv 就白金
PS5嘅用家記得要 ”close game”!!
第二將領難到痴孖根
有冇病,全體魔法扣八成,加四個分身
要轉normal,搞唔掂
用減光屬傷害裝
裝左石頭
話時話,究竟法師儲魔法點放返出來
說明話自動放,但有時得有時唔得
PS4版係咪唔使諗?
即係點?
我琴日都卡佢
買藥堆左過去
佢儲魔法有時會buff第二招而唔係連續放你儲果招出黎
係囉,我都唔明
即係有時候,我可能儲左風先算
我用雷,用完佢可能係用多次雷,先放返招風出來
我先頭以為唔夠AP,試過又唔係。
我以為係因為半自動,我唔禁制,佢同我自動出招,我試過熄左佢,都唔係次次出到。
說明睇到爛都唔明當中有咩玄機

究竟我閱讀理解有問題,定佢d說明1999
減傷飾物 同埋奧義前滿血 硬食佢秘奧義
唔知幾時中咗bug, 要 “quit game” 再打一次先跳盃
中間過咗嘅Trophy就冇哂⋯⋯
你係就咁熄機冇quit game?如果係有可能會咁
我控男主用轟霸抽水等啲電腦打仲大力過我
唔怪之得你哋話op2劇透
未睇到果個劇情就唔會知佢係劇透啦

打二王個陣發覺可以按實L1+十字掣揀人個陣用LS轉目標, 睇落可以叫AI打同一個敵人
轟霸斬傳奇 由頭用到爆機
其實呢段幾正
有啲怪好似喺god eater走過嚟咁
點先會出現發黃光既小怪 打完多成幾倍sp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞